reklama
Całe życie chodziłam do pracy. W połowie macierzyńskiego skończyła mi się umowa i z racji mojej obecnej sytuacji, chcąc nie chcąc, musiałam poszukać coś przez internet. Przez kilka miesięcy testowałam różne firmy i poznałam jak to wszystko wygląda. W końcu trafiłam po wielu rozmowach z różnymi ludźmi na firmę, w której pracują wspaniali ludzie, pomocni i mili. A o to ciężko w necie. I okazało się, że sprawdza się to wszystko i można zarobić online. Jak kogoś interesuje branża zdrowotna, to zapraszam.
Ewuuu
Fanka BB :)
A możesz napisać więcej o tej zdrowotnej dziedzinie? O czym mowa? [emoji846]
Całe życie chodziłam do pracy. W połowie macierzyńskiego skończyła mi się umowa i z racji mojej obecnej sytuacji, chcąc nie chcąc, musiałam poszukać coś przez internet. Przez kilka miesięcy testowałam różne firmy i poznałam jak to wszystko wygląda. W końcu trafiłam po wielu rozmowach z różnymi ludźmi na firmę, w której pracują wspaniali ludzie, pomocni i mili. A o to ciężko w necie. I okazało się, że sprawdza się to wszystko i można zarobić online. Jak kogoś interesuje branża zdrowotna, to zapraszam.
To polska firmą, która stawia przede wszystkim na promowanie zdrowego stylu życia. Jest i Fundacja i wspieranie różnych instytucji, dużo tego wszystkiego. Produkują naturalne suplementy, kosmetyki. Jeżeli będzie Pani zainteresowana szczegółami większymi, to dłuższą rozmowa jest potrzebna.A możesz napisać więcej o tej zdrowotnej dziedzinie? O czym mowa? [emoji846]
Ewuuu
Fanka BB :)
To jest praca zdalna? W domu można pracować?
To polska firmą, która stawia przede wszystkim na promowanie zdrowego stylu życia. Jest i Fundacja i wspieranie różnych instytucji, dużo tego wszystkiego. Produkują naturalne suplementy, kosmetyki. Jeżeli będzie Pani zainteresowana szczegółami większymi, to dłuższą rozmowa jest potrzebna.
Tak.To jest praca zdalna? W domu można pracować?
Dorabianie sobie przed komputerem nie jest wbrew pozorom takie proste jeśli siedzi się z dzieckiem i wie to na pewno każda mama. Można pracować jedynie wtedy kiedy dziecko śpi. Kiedy maluch jest mały, robi się w tym czasie inne rzeczy. Dziecko starsze natomiast nie śpi wiele w dzień. Nie jestem w stanie siąść z moją córką na dłużej do komputera, bo mała będzie się do niego na siłe pchała
Jeśli interesujecie się urodą, polecam zainteresować się programem Souvre, mają naprawdę świetne dobrej jakości kosmetyki, a na prowizjach ze sprzedaży mozna zarobić dobre pieniądze (szczególnie jeśli zbudujecie sobie siatkę innych dziewczyn, które również zajmują się sprzedażą - można wtedy liczyć na dodatkowe prowizje). Można zarejestrować się na tej stronie pl.souvre.com/pl/auth/sign-up/498811b36e2ca052e8e880c75039d884
No i dowiedzieć się o szczegóły programu.
Jeśli interesujecie się urodą, polecam zainteresować się programem Souvre, mają naprawdę świetne dobrej jakości kosmetyki, a na prowizjach ze sprzedaży mozna zarobić dobre pieniądze (szczególnie jeśli zbudujecie sobie siatkę innych dziewczyn, które również zajmują się sprzedażą - można wtedy liczyć na dodatkowe prowizje). Można zarejestrować się na tej stronie pl.souvre.com/pl/auth/sign-up/498811b36e2ca052e8e880c75039d884
No i dowiedzieć się o szczegóły programu.
Ostatnia edycja:
reklama
Jestem w firmie dotyczącej zdrowia. Jestem zadowolona.Dorabianie sobie przed komputerem nie jest wbrew pozorom takie proste jeśli siedzi się z dzieckiem i wie to na pewno każda mama. Można pracować jedynie wtedy kiedy dziecko śpi. Kiedy maluch jest mały, robi się w tym czasie inne rzeczy. Dziecko starsze natomiast nie śpi wiele w dzień. Nie jestem w stanie siąść z moją córką na dłużej do komputera, bo mała będzie się do niego na siłe pchała
Jeśli interesujecie się urodą, polecam zainteresować się programem Souvre, mają naprawdę świetne dobrej jakości kosmetyki, a na prowizjach ze sprzedaży mozna zarobić dobre pieniądze (szczególnie jeśli zbudujecie sobie siatkę innych dziewczyn, które również zajmują się sprzedażą - można wtedy liczyć na dodatkowe prowizje).
Podziel się: