reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sex w ciąży

reklama
My faceci ochotę na sex, mamy do momentu kiedy widzimy że brzuch już jest całkiem spory... w późniejszych etapach jesteśmy przewrażliwieni na punkcie brzuszka i sie boimy o dziecko... wiadomo w końcu byśmy "dźgali" dziecko ;)

My sobie pozwalamy raz w tygodniu ze wzgledu na to ze ja w tygodniu pracuje w nocy. A w poprzedniej ciazy tez kochalismy sie do konca, w sumie troche chcialam sobie porod wywolac ale sie nie udalo :-D

reklama
Dokladnie. U nas bardzo sie oslabilo zycie sexualne, ale to nie oznacza ze cos jest pomiedzy nami nie tak. Poprostu ja nie mam ochoty juz tak czesto sie kochac - jestem leniwa i wiem ze bardzo malo pozycji jest dla mnie dostepnych a zarazem wygodnych i jak dla mnie nie jest juz tak super jak przed ciaza. A moj mezczyzna, no coz... boi sie. Rozmawialismy o tym i wszystko jest ok. Nie dziwie mu sie poza tym, bo chce byc ostroznym i wie jak mi jest czasami ciezko. Ale jezeli mamy ochote to sobie nie odmawiamy. A jestem juz w 8 miesiacu ;) Po za tym nadrabiamy przytlaniem causkami i innymi pieszczotami :) Wiec jest pomiedzy nami bardzo cieplo i nie narzekam na brak sexu bo wiem ze robimy to dla naszego Maluszka ;)

A Magda0109 - wiem ze pisalas tego posta dawno, ale jezeli chodzi o lekarzy w Uk, to kieruj sie z takimi problemami do midwife od razu i powiedz o plamieniu lub lec do najblizszego szpitala, tam powinni przyjac cie bez kolejki. Jezeli nie to polecam lekarza ginekologa w Polska Prywatna Przychodnia Lekarska w Londynie i Coventry | Polska Prywatna Przychodnia Lekarska w Londynie i Coventry ta w Londynie- ginekolog jest przeswietny. Bylam sama i bylam w niebo wzieta- bardzo mi pomogl, ale nie tylko mi bo i mojej znajomej ktora miala zagrozona ciaze. Praktycznie uratowal jej ta ciaze. Jest przemily i jest specjalista takze bardzo goraco polecam!!! Mimo iz za wizyte z USG bierze 100£ to jak mi sie cos dzialo z dzidziusiem to mus nie mus lecialam i placilam bo dzidzia najwazniejsza ;) Pozdrawiam.

Do góry