reklama
M
monika_pk
Gość
hmmm.mój lekarz zabronił mi współzycia metoda "tradycyjna" majac na wzgledzie malenstwo...ale dodał zebym sie nie martwiła bo przeciez istnieje sex analny i francuski....francuski tak...ale analny odpada...mam opory...i koniec...moze kiedys zmienie zdanie...kto wie...
Dziewczyny a jak to wlasciwie jest z ta wrazliwiscia i delikatnoscia podczas tej odmiany seksu ? Pytam, bo przyznam sie nigdy jeszcze.nie probowalam ale jesli to ma polegac tylko na wielkiej ostrozniosci i opanowaniu to nie wiem czy ma to sens. Przyznam, ze ja potrzebuje i lubie zdecydowane, wrecz ostrych poczynania malzonka. Czy zatem taka sama "dynamika" moze miec miejsce takze przy stosunku analnym ?
kinia trzeba delikatnie tylko przy tym jak się zaczyna ,czyli kiedy penis wchodzi za pierwszym razem(przy każdym stosunku).Potem tarcie robi swoje i się rozlużniasz i jest naprawdę bardzo miło.Ja miałam kiedyś dwa orgazmy pod rząd i fajnie tak czasem właśnie urozmaicić sobie życie seksualne.
reklama
To mam jeszcze jedno pytanie bardzo praktyczne: jak wyglada kwestia dochodzenia "do siebie po takim seksie" ? : Chodzi mi o to, ze czasem jezeli mocno sobie zaszalejemy w ale sposob tradycyjny (stosunek dopochwowy), to bywa tak, ze jestesmy tam poobcierane, w kazdym razie czasem ciezko byloby wspolzyc zaraz nastepnego dnia. Trzeba odczekac jeszcze dzien, zeby sie wszystko "wygoilo" :
Czy z podobnym mankamentem mamy do czynienia przy seksie analnym ?
Czy z podobnym mankamentem mamy do czynienia przy seksie analnym ?