reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex analny

hej,, tez sie na taki zdecydowalismy bo stwierdzilismy ze jest bezpieczniejszy niz pochwowy.. mam nadzieje , ze bakterie coli nie spowoduja jakiejs infekcji, ale ciezko byc w ciazy;/ pozdrawiam

reklama
hmmm.mój lekarz zabronił mi współzycia metoda "tradycyjna" majac na wzgledzie malenstwo...ale dodał zebym sie nie martwiła bo przeciez istnieje sex analny i francuski:)....francuski tak...ale analny odpada...mam opory...i koniec...moze kiedys zmienie zdanie...kto wie...:)

Ee tam, jest fajnie - ale żelik jest potrzebny, najlepiej dużo, bo potem może boleć.

No i nie na siłę ;D

A dziecku to bardziej niż przeciętna kupa nie zaszkodzi...

Dziewczyny a jak to wlasciwie jest z ta wrazliwiscia i delikatnoscia podczas tej odmiany seksu ? Pytam, bo przyznam sie nigdy jeszcze.nie probowalam ale jesli to ma polegac tylko na wielkiej ostrozniosci i opanowaniu to nie wiem czy ma to sens. Przyznam, ze ja potrzebuje i lubie zdecydowane, wrecz ostrych poczynania malzonka. Czy zatem taka sama "dynamika" :p moze miec miejsce takze przy stosunku analnym ? ;)

kinia trzeba delikatnie tylko przy tym jak się zaczyna ,czyli kiedy penis wchodzi za pierwszym razem(przy każdym stosunku).Potem tarcie robi swoje i się rozlużniasz i jest naprawdę bardzo miło.Ja miałam kiedyś dwa orgazmy pod rząd :) i fajnie tak czasem właśnie urozmaicić sobie życie seksualne.

Czyli spokojnie mozna szalec ?
A jeszcze odnosnie tego orgazmu: czy w tym przypadku jest jakis wyjatkowo silny ? Jakby mozna go zakwalifikowac ? Pochwowy, lechtaczkowy ?

można spokojnie poszaleć. A jaki to rodzaj orgazmu... hm,tu mnie zagięłaś ,bo ani niepotrzebna była łechtaczka ani pochwa,heh.I nie wiem co napisać .

reklama
To mam jeszcze jedno pytanie bardzo praktyczne: jak wyglada kwestia dochodzenia "do siebie po takim seksie" ? ::) Chodzi mi o to, ze czasem jezeli mocno sobie zaszalejemy w ale sposob tradycyjny (stosunek dopochwowy), to bywa tak, ze jestesmy tam poobcierane, w kazdym razie czasem ciezko byloby wspolzyc zaraz nastepnego dnia. Trzeba odczekac jeszcze dzien, zeby sie wszystko "wygoilo" ::)
Czy z podobnym mankamentem mamy do czynienia przy seksie analnym ?

Do góry