reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

to raz a dwa a samotna matka placi wiecej za to ze jest sama,pod wzgledem finansowym,uczuciowym i jakim chcecie bo nasz kraj jest zacofany A TAKA PRAWDA BO RADZIMY SOBIE LEPIEJ I PROSCIEJ KOGOS OCZERNIC NIZ PRZYZNAC ZE TAK JEST :)

ja mam to generalnie gleboko i szeroko jak sie da i tez zlozylam papiery o przedszkole ale u mnie nie bylo problemu

i chcialam wam powiedziec ze ex doczekal sie soboty po PARU MIESIACACH BRANIA gdzie kubus chcial zostac,ucieszyl sie na jego widok i ja mowie mama idzie a on uhm ,mama brum ka i pokazywal na glowe, a chodzilo ze przjade po niego rowerem i zaloze mu swoj kask i mial go do 18 i jak po niego zajechalam tym rowerem to juz z daleka slyszalam jak sie razem chichrali i wyglupiali na dworzu,i ex przyznal mi sie ,ze tak mu sie milo zrobilo ze wreszcie poczul jaka mozna miec wiez i ze dziecko czuje tak samo jak my , mowie do niego NIE SCHRZAN TEGO  a bedzie dobrze,bo ex nie byl zadowolony jak maly wiecznie nie chcial zostac i plakal albo marudzil, placil swoja cene za to co robil wczesniej i nikt sie z tym nie kryl nawet dziecko ..

Do góry