reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Witam Was dziewczyna pisałam tu kiedyś o swoim przypadku

Mam synka jestem po rozwodzie ocenie jestem z drugim dzieckiem w ciąży a jego tatuś sterowany przez rodzinę ...raz nas chce raz nie Raz dziecko jest nie jego nie chce mnie znac bo jestem kretaczka słowa jego matki które ciągle powtarza A raz twierdzi że kocha mnie nad życie i chce kupować mieszkanie

Obecnie po 4 szansie od lutego znów odszedł tym razem chce być ojcem ale mnie znac nie chce ...tylko że na usg nie pojechał wyprawki nie kupi bo to moja wina bo jestem oszutka kretaczka i wariatka Przylslapalam go na kłamstwie Nie chciał mnie zawieźć do Szpitala jak źle się czułam A siedział z kumplami

Jak to pisze to widzę że to idiota i nie jednej kobiecie bym w takiej sytuacji napisała uciekaj bo to idiota a sama dawalam temu idiocie tyle szans

Dzieczyny jak sobie z tym poradzić jak się odciąć nie pisać nie dzwonić nie płakać za kimś takim Boję się samotnego macierzyństwa z drugim dzieckiem Jestem teraz w 20tc moje pierwsze dziecko ma 9 lat

Do góry