Minimousedot
Fanka BB :)
500-600 zl to standardowa kwota alimentow, niestety nie wiem czy możesz uzyskac je przed narodzeniem dziecka, czy dopiero zwrot po urodzeniu (wstecz w sensie), chyba dziecko musi miec nadany pesel...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą,staż jest unijny. Już się dopytywalam. Muszę poczytać co z tymi alimentami przed porodem. Tylko że problem w tym,ze nie zbierałam żadnych faktur itp do tej pory. Rzeczy zbieram od znajomych,po prostu mnie nie stać na nowe. A termin mam na 23 lutego.
Kajmakowa rozumiem co czujesz. Kiedy ja rodzilam mój jeszcze mąż z kochanką robił zakupy dla ich przyszlego dziecka ...Dowiedziałam się, że eks kiedy miałam termin porodu spacerował już z nową dziewczyną... dowiedziałam się też wielu okrutnych rzeczy o nim... ja wiedziałam, że jest złym człowiekiem po tym jak mnie potraktował, ale nie wiedziałam, że az tak...
Trżyłam kciuki żeby adwokat dał tatusiowi popalićA my jutro rozprawa o alimenty.
A my jutro rozprawa o alimenty.