Cześć dziewczyny
Pisze posta ku pokrzepieniu
Będzie dobrze :* , naprawdę wiem że dziewczyny teraz w to nie wierzycie ale uwierzcie mi!
Czas leczy rany !
Eiko- lepiej nie bądź taka dobra dla Twojego jeszcze męża pomyśl w dwie strony pamiętaj że jak dasz jego nazwisko itp. to może robić problemy paszport wyrobić to z nim itp, Będzie Ci się chciało za nim ganiać?! Myślisz że będzie ułatwiał, pomyśl o tym
Wiem.ze to dużo do myślenia jest - w takiej sytuacji ale po prostu bądź ostrożna ,
Ja byłam w takiej sytuacji już jakiś czas temu (lata) i nie powiem początki są straszne naprawdę ale trzeba myśleć o dziecku i da się radę! , ja miałam w sobie taka siłę że nawet nie wiem skąd ona się wzięła teraz patrząc kilka lat wstecz się dziwię jak ja dałam radę
, Ale najważniejsze że dałam !!
Kobiety są silne , wiekszosc facetow to tchórze,
Także myślcie o sobie i o swoich pociechach, nie rozmyślajcie o przeszłości tylko idźcie do przodu z dumą jako kochane mamusie swoich dzieciaczkow
. A cała reszta ułoży się w całość - sama .
Ja kilka lat po i jestem po ślubie z kochanym.facetem któremu nie przeszkadzało dziecko które mam (z nie oszukujmy się z człowiekiem nie całkiem normalnym- Tak mamy z nim problemy) mamy juz wspolne dzieciatko
jest fajnie a z exem ogólnie dajemy radę ,
Trzymajcie się dziewczyny i walczcie o swoje dobro
Pozdrawiam!!
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom