reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
przede wszystkim anowi82 GRATUUUULAAACJE!! :-):-):-)

witam nowe mamusie :-)
katerinka111, bezsenna zyje zyje i nawet wmiare regularnie Was podczytuje. no moze z wyjatkiem wczorajszego dnia, bo nadrobilam dopiero dzis z rana.
a u mnie sie dzieje sporo :tak:
co do exa to musze Was rozczarowac, bo od kiedy nabyl sobie motocykl i pokonal na nim okolo 30km w cienkiej kurteczce w nieszczegolna pogode to jest chory
... jakze mi przyyykrooo :-D:-D:-D chyba sie poplacze :-D:-D. wiec nie bylo go na srodowym i piatkowym "widzeniu". co do dzisiaj jeszcze sie nie zdeklarowal. ale jest nadzieja, ze nie przybedzie, bo wczoraj mial imieniny wiec moze miec mega kaca (oby oby :-p)
tak poza tym to poczynilam tortowa probe generalna na urodziny Fifka. postanowilam na probe zrobic tort w ksztalcie autobusu i hmmm.... torcik byl pyszny, ale nijak autobusu nie przypominal... :no:
wiec postanowilam, ze w tym roku Fifko bedzie mial tradycyjnego okraglego torta na ktorym wyrysuje co najwyzej jakies auto. bo prztznac sie musze, ze debiut trtowy zaliczylam dopiero w zeszlym roku na swoje wlasne urodziny. no a kupno torta tu to raxzej wykluczam, bo szwedzi nie potrafia piec ciast (nie ma to jak polska kuchnia mniam)
justysia1989 jesli dobrze wylapalam to masz dzis urodziny? jesli tak to wszytskiego NAJ NAJ NAJ a przede wszytskiem mase spokoju, duzo optymizmu no a przede wszytskim zdrowego Maluszka. no :-)

a na koniec dodam jeszcze, ze nie rozumiem facetow... kompletnie... a ostastnio to juz w ogole czuje sie jak w czeskim filmie :confused:
no. ide sie chyba umyc i ubrac, bo niebawem poludnie :-D
sie postaram poprawic i pisac regularnie. ale cos mi oststnio trudno, bo jestem jakas wyrwana z kontekstu... :sorry:

Justysia Najlepszego z okazji urodzin :happy2: Żeby Ci szybciutko minęła ta druga połowa ciąży oraz łatwego porodu życzę ;-)
Kropelka Znowu mi smaku narobiłaś. Masz zdjęcie tortu? Filipek już rok będzie miał niedługo. Wow, nie mogę uwierzyć :happy2: Ale szybko mija czas.
Katerinka Rodzisz?

dziękuje kobietki za życzonka :)))Dzis juz 20 lat ,a spędzam je sama Bo nikogo w domu nie ma ,pojechali na cmęntarz ,trochę prezentów dostałam i duzo życzen .:tak:Reszta rodziny o mnie zapomniała ,ale to dla mniej najmniej ważne :)
Te nasze życie ucieka szybko ,pamiętam jak jeszcze nie dawno na urodziny dostawałam laleczki heh ,a teraz moze mam laleczkę w brzuszku :)

JESZCZE NIE URODZILAM:)):cool: mowie wam malemu sie nie spieszy:)
ja tez jestem sama ,bo na groby mam daleko wiec sobie darowalam,a mala jest u taty.wstal krolewicz i oznajmil mi ze zas go nie bedzie pare lat,żadna nowosc........
wiec zabralam sie za porzadki w szafie,bo cos nie moge usiedziec,zrobilam segregacje co nosze a co nie a spokoj mam,no i czas zlecial.
justysiaWSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I STO LAT I SAMA JUZ NIE JESTES ,MASZ MALENSTWO,
moj to sie dzisiaj wygina na calego az mnie brzuch boli,i sobie pogadalismy,nagadalam mu ze juz ma poczekac do jutra :tak:mama sie nie obrazi
bezsenna dam znac jak zaczne rodzic:))
fajne te fotki malego,super malec zadowolony:)
krropelka ty to masz wogole cierpliwosc do kuchni ja widze,ja mam kolezanke ktora robi takie wymyslne torty i podziwiam za wytrwalosc,
co do ex to spokoj masz ,nie jest mi go jakos zal ze sie rozchorowal:)

MAMUŚKI ROZPAKOWANE MIALAM WAM PRZEKAZAC GRATULACJE OD SAMEJ

Ostatnia edycja:
bezsenna zdjecia torcikowi nie robilam bo naprawde nie bylo warto :no:. po wzgledem artstycznym to byla porazka. smakowo mial sie calkiem dobrze. zaprosic Ci juz na niego nie moge bo zniknal kilka dni temu :-p
a ex dzis przylazi... zgodzil sie nawet przyjsc godzine wczesniej - bede go miala szybciej z glowy :-). dobre chociaz i to :-)

Hej:-) ja dziś spokojny dzień,czekam na kumpelę to się trochę odstresuję;-)

justysia wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)

krropelka ja potrafię piec przeróżne ciasta i zazwyczaj się udają ale tort to już wyższa szkoła jazdy,próbowałam pare razy i porażka:-(
oj jak mi żal exa Twego:-D przynajmniej masz trochę spokoju;-)

moja corcia wrocila od taty,kropelka nasi ex moga sobie rece podac, przyszla oznajmila mi ze byla na placu zabaw,zjezdzala,gonili sie i bawili sie pilka ,ktora tatus jej kupil,nie wspomne o tym ze na dworzu u mnie dzisiaj jak cholera zimno jest i ja nkogo na placu zabaw nie widze ale tata postanowil jej dzien urozmaicic:wściekła/y:no i byli w mcdonaldzie na podwieczorku i juz tu strajk ze ona kolacji nie chce, teraz sie pluska ,bo babka jara pety i mala przychodzi jak popielniczka:-)
zostawie to bez komentarza...........................................................................
acha ja jeszcze dzisija poukladalam sobie w kojcu takie malusie rzeczy potrzebne i jestem ciekawa czy wogole zaloze je malemu,bo nie ktore takie mini ze naprawde,ale pod reka bede miala,i dzisiaj wyczailam na necie jeszcze taka polke do kojca mocowana i wyslalam meila czy moglabym zamowic oddzielnie,bo mam taki koszyk i troszke mnie denerwuje.
justysia siedzialam na alegro dzisiaj troszke i powiem ci ze dobrze poszukasz a znajdziesz tanio wszytsko co ci potrzebne,i tez sa takie ogloszenia ze ludzie chca oddac albo za koszt przesylki tylko pokryc zeby sie pozbyc,
przyszla mama to sie nagadasz:))

a wieczor mam spedzic dzis przed tv a po 24 mlody moze dzialac:) ja tak nie lubie dzisiejszego dnia ze szok i jeszcze do tego niedziela .,,,,,spokojnego wieczorku
adka no nic innego jak wietrzyc:)))))

Ostatnia edycja:
Justynko wszystkiego najlepszego ;))

Mam problem, wczoraj kupiłam sobie torebkę z Deichmanna tylko jest jeden problem ona strasznie brzydko pachnie ( tak jakby padliną ). Wywiesiłam za okno i zobaczę czy to coś da. Na internecie czytałam, że ten zapach pozostaje na bardzo długo..

reklama
Hej Dziewczyna, ja wrocilam juz z tej wiochy, krowy paslam, doilam, jajka pozbieralam, gnuj przerzucilam no i jestem hehe a tam powaznie to bylam u kuzyna, ktoremu tydzien temu urodzil sie synek ..... podobny do ojca, czyli nic specjalnego :) ale taaaaaki malitki jest :D a poza tym dowiedzialam sie o wielu ciazach u mnie w rodzinie, czyli znowu wraca wszystko do normy haha
Justysia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Bezsenna zdjecia juz wczesniej widzialam, jak Panegiryka podala stronke :) Kubus slodki, najbardziej mi sie podoba to zdjecie, jak lezy na brzuszku :D cudo!! :D
Katernika Twoj ex chyba zapomnial, ze dzieci w taka pogode raczej nie bawia sie na placu zabaw :/ ale co mu sie dziwic, przeciez to facet ;-) ja juz nawet nie pytam czy rodzisz, bo juz mi sie znudzilo haha czekam az sama cos napiszesz ;)) ale wiesz, ze trzymam kciuki nie? :D :*
Krropelka mozesz zrobic okragly tort i na gore polozyc autobus ;) chociaz Fifkowi bedzie sie pewnie kazdy podobal :) bardzo mi przykro z powodu zdrowia Twojego ex, zycze mu duzo km do zrobienia ;) na motorze rzecz jasna :)
Adka ja jeszcze nie slyszalam o takim zapachu w torebce :/ ale moze cos pomoze, oby ;)

Ja kupilam kombinezon specjalnie na chrzest w rozmiarze 68, ale troche sie przeliczylam, bo myslalam, ze bedzie jeszcze dobry, a kupowalam miesiac temu, to teraz juz jest za maly, a jeszcze nawet nie mial go na sobie :( musze kupic znowu nowy :( a nawet dwa, bo jeden na wyjscia a jeden na chrzest :( moglam wczesniej pomyslec, zamiast wyrzucac kase w bloto :wściekła/y: Nikos padl zmeczony, nawet go nie chce budzic na kapiel, bo spal dzis od 7 rano moze z pol godzinki, bo tam ciagle dzieciaki nad nim lataly, kazdy podchodzil, bral na rece, a on zmeczony jak nigdy :( biedaczek ..... ja tez juz zmeczona jestem, ale jeszcze spac nie ide :) dobrej nocki! :***

Do góry