Hej Dziewczyna, ja wrocilam juz z tej wiochy, krowy paslam, doilam, jajka pozbieralam, gnuj przerzucilam no i jestem hehe a tam powaznie to bylam u kuzyna, ktoremu tydzien temu urodzil sie synek ..... podobny do ojca, czyli nic specjalnego
ale taaaaaki malitki jest
a poza tym dowiedzialam sie o wielu ciazach u mnie w rodzinie, czyli znowu wraca wszystko do normy haha
Justysia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Bezsenna zdjecia juz wczesniej widzialam, jak
Panegiryka podala stronke
Kubus slodki, najbardziej mi sie podoba to zdjecie, jak lezy na brzuszku
cudo!!
Katernika Twoj ex chyba zapomnial, ze dzieci w taka pogode raczej nie bawia sie na placu zabaw :/ ale co mu sie dziwic, przeciez to facet ;-) ja juz nawet nie pytam czy rodzisz, bo juz mi sie znudzilo haha czekam az sama cos napiszesz
) ale wiesz, ze trzymam kciuki nie?
:*
Krropelka mozesz zrobic okragly tort i na gore polozyc autobus
chociaz Fifkowi bedzie sie pewnie kazdy podobal
bardzo mi przykro z powodu zdrowia Twojego ex, zycze mu duzo km do zrobienia
na motorze rzecz jasna
Adka ja jeszcze nie slyszalam o takim zapachu w torebce :/ ale moze cos pomoze, oby
Ja kupilam kombinezon specjalnie na chrzest w rozmiarze 68, ale troche sie przeliczylam, bo myslalam, ze bedzie jeszcze dobry, a kupowalam miesiac temu, to teraz juz jest za maly, a jeszcze nawet nie mial go na sobie
musze kupic znowu nowy
a nawet dwa, bo jeden na wyjscia a jeden na chrzest
moglam wczesniej pomyslec, zamiast wyrzucac kase w bloto
Nikos padl zmeczony, nawet go nie chce budzic na kapiel, bo spal dzis od 7 rano moze z pol godzinki, bo tam ciagle dzieciaki nad nim lataly, kazdy podchodzil, bral na rece, a on zmeczony jak nigdy
biedaczek ..... ja tez juz zmeczona jestem, ale jeszcze spac nie ide
dobrej nocki! :***