reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Samopoczucie w III trymestrze ciąży.

Kasia2201

Początkująca w BB
Miasto
Ciechocinek
Na samym początku ciąży zmagalam się z okropnym zmęczeniem, ciągła sennoscia, przesypialam większość dnia, brakowało mi siły na codziennie czynności i całkowicie brakowało mi siły do funkcjonowania. To były moje objawy na I trymestr ciąży, praktycznie wcale nie miałam nudnosci. W II trymestrze miałam dużo energii, senność i zmęczenie poszło w zapomnienie. Obecnie jestem w 28 tygodniu ciąży. III trymestr stał się dla mnie ciężki, ponieważ znów dopadło mnie zle samopoczucie i ciągle zmęczenie. Nie wiem jak znowu sobie radzić z tymi objawami. Macie jakieś pomysły?

reklama
Na samym początku ciąży zmagalam się z okropnym zmęczeniem, ciągła sennoscia, przesypialam większość dnia, brakowało mi siły na codziennie czynności i całkowicie brakowało mi siły do funkcjonowania. To były moje objawy na I trymestr ciąży, praktycznie wcale nie miałam nudnosci. W II trymestrze miałam dużo energii, senność i zmęczenie poszło w zapomnienie. Obecnie jestem w 28 tygodniu ciąży. III trymestr stał się dla mnie ciężki, ponieważ znów dopadło mnie zle samopoczucie i ciągle zmęczenie. Nie wiem jak znowu sobie radzić z tymi objawami. Macie jakieś pomysły?
Korzystać z tego.
Organizm potrzebuje snu to śpij, nie chce ci sie nic to po prostu leż.
Korzystaj z tego okresu, bo po narodzinach dzidzi juz tego rarytasu nie będzie.
Będziesz sobie później narzekać, kiedy Ty polezałas, odpoczelas itd.
:)
Takie jest życie, żadnej z nas to nie omija:D

Korzystać z tego.
Organizm potrzebuje snu to śpij, nie chce ci sie nic to po prostu leż.
Korzystaj z tego okresu, bo po narodzinach dzidzi juz tego rarytasu nie będzie.
Będziesz sobie później narzekać, kiedy Ty polezałas, odpoczelas itd.
:)
Takie jest życie, żadnej z nas to nie omija:D

Zdaje sobie sprawę z tego, że po narodzinach dziecka łatwo i spokojnie nie będzie. Ale przez to wszystko mam straszne samopoczucie, po prostu źle się czuje, a nie wiem jak mam temu w jakimś stopniu zapobiec.

Zdaje sobie sprawę z tego, że po narodzinach dziecka łatwo i spokojnie nie będzie. Ale przez to wszystko mam straszne samopoczucie, po prostu źle się czuje, a nie wiem jak mam temu w jakimś stopniu zapobiec.
Włącz sobie jakąś ulubioną muzykę, obejrzyj jakiś film, spotkaj się z koleżankami.

Do góry