reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

NIestety wiem coś o opieszałości i niezdarności złużby zdrowia.
Ale Aguś Ty masz się tzrymać iżadne tam siuski ;)
Wszyskto będzie ok ;)

reklama
Przed chwilą wrociłam z pracy :)
Zdążyłam posadzić kwiatki na balkon a teraz czekam na obiad w wydaniu mojego małżonka ;D
Przed nami znowu kilka wolnych dni ;)
Wypoczywajcie babeczki ;D

I ja życzę miłego weekendu :) Też już myślałam o posadzeniu kwiatów na balkon ale niestety mąż mnie wyręczy , bo staram się baaardzo oszczędzać :D

A ja się wczoraj spłakałam,bo ledwie wróciłam do pracy to baaaaardzo wieczorem zaczął mnie boleć dół brzucha :(
Coś jakby blizna? w końcu jeszcze nie minął rok od poprzedniego cięcia....
I bolało tak,że ledwie sunełam nogami.Moja mama mnie uspokoiła,że to może tak blizna ciągnąć,zwłaszcza,że mały rośnie.
No dziś nie boli,ale boję się,że jak zacznę więcej chodzić to znowu się to pojawi :(
I ten dzeszcz....
Smutno? niby nie,ale jakos dziwnie.

Edi ja też mam blizny jedną po wycięciu cysty na jajniku, druga po wyrostku. Też czasem miałam wrażenie że mnie bolą ale to minęło, ale jak sie dalej będziesz źle czuła to idź do gina tak na wszelki wypadek!

reklama
Witajcie dziewczynki
U mnie nic nowego. Brzuszek rośnie i wga też lekko drgneła (skutek objadania sie słodyczami ale już przestałam).
No niestety pogoda nie jest najlepsza na długi weekend ale u nas jeszcze nie pada tylko jest zimno i wietrznie.
Kwiaty w ogrodzie posiane a cebulkowe to już kwitna a nawet poprzekwitały (krokusy i niektóre żonkile).
Jutro planujemy wypad na giełdę w Słomczynie bo chcemy pokupować Krzysiowi jakieś sprzęty do ogrodu i rowerek no i tak połazić i pooglądać co tam ludzie ciekawewgo sprzewdają a potem jeśli pogoda pozwoli to zrobimy grila.

Do góry