reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samopoczucie przyszłej mamy ;)

Bylismy dzis na spacerku i było tak milusio ;) widziałam taką cudną malutką dziewczynkę w zielonej sukience i tak zapragnęłam córci ::) była taaaaka słooodka ;)no ale chłopaka tez będę kochać :)

reklama
Cześć dziewczyny!!!
Dzisiaj wybieramy się z rodzinką na basen,tak dawno się nie ,,kąpałam''!!!!
Zrobie pare fotek to może wkleje! ::)

Aga! Na ulotce Feminatalu jest właśnie zalecenie, żeby brać w trakcie jedzenia. Idę zerkąć na te zdjęcia choć i tak u mnie to będzie cesarka...

Jak ja kocham słońce :),ale bez przesady,co to będzie w lato??? juz sobie wyobrażam te opuchnięte stopy :(
Spacerek na dzis zaliczony,a basen to chyba dopeiro jak urodzę,bo jestem z natury bardzo łapliwa na infekcje ;D

Kondycja u mnie zerowa ;) wyjdę na krótki spacerek i jak wracam do domu to mi duszno i w ogóle;) a brzuchol mi się zrobił, że hohoho....czy takie coś jakby ktoś mi szpilki wsadzał od środka to mogą być ruchy? (zaraz mnie edi do rzeczywistości sprowadzi :p )

Aguś,no chyba nie jestem taka okropna ::)
Tylko,że dla mnie ruchy dzidzi to nie przypominają tychże szpilek.
Teraz sa delikatne i przyjemne ;)
a te szpilki to może rozciągająca sie macica,bo ja tez tak czasem mam :)
Pozdrawiam bez złosliwości ;)

Aga masz rację ta nasza Edi to wstrętna baba nie! :laugh: oczywiście żart! ;)

Ja też mam momentami takie uczucie. Kiedy własnie poczuję takie ukłucie to zdarzyło mi się normalnie podskoczyć na krześle! ;D Ha ha

reklama
Do góry