reklama
agusia9915
Matka wariatka
biszkopty sa z całych jaj wiec dopiero po 9 czyli w 10 miechu zycia;-)
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
bo sinlac jest bardzo slodzutka kaszka moj synek jak byl maly (znaczy mniejszy)tak naprawde tylko ja chcial jesc jak juz ja posmakowal razOliwce smakuje Sinlac dużo bardziej niż inne kaszki, powiedziałabym nawet, że bardziej od deserkow i zupek.
Dla mnie też jest pycha
mysia23
mama dwójeczki
ja osobiście narazie pozostanę na proszkowym i mi wygodniej i zdrowsze i wcale dużo taniej nie wychodzi więc nie widzę potrzeby bym miła rezygnować z proszkowego :-)
No Gosia, co do taniości to bym sie nie zgodziła, ja normalnie kupuje mleko od znajomej, co drugi dzień po 1,5l i miesięcznie kosztuje mnie to 48 do 52 zł. I myślę, że to by starczyło, bo i tak zazwyczaj to mleczko nam zostaje...Natomiast mleka zużywam 3 puszki, a każda teraz juz kosztuje 38zł.
Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...
No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...
mysia23
mama dwójeczki
No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.
No może i tak, ale z tego co wiem, ja i mój brat, mój mąż i jego rodzeństwo, moi rodzice od urodzenia wszyscy piliśmy mleko krowie i można by rzec, ze jesteśmy okazami zdrowia Tak się składa, że u nas w rodzinie niestety żadna z kobiet nie miała możliwości karmienia piersią.... i butelka była z mlekiem krowim...
Ja i tak narazie nie mam zamiaru podawać Filipowi manny z mleka krowiego, przynajamniej do roku...Kasiad, mnie się wdaje, ze to "trąbienie" to efekt marketingowy, jakoś trzeba napędzić koniunkturę...
reklama
agusia9915
Matka wariatka
blablabal a kiedys wstwiali na 4 zdrowaski do piec dla zdrowotnsci i tez zyli.........................
i tak kazda zrobi co uwaza za słuszne ........człowiek uczy sie na błedach
i tak kazda zrobi co uwaza za słuszne ........człowiek uczy sie na błedach