reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Same pyszności...-------PRZEPISY

reklama
Dziewczyny, pewnie moje pytanie wyda Wam się głupie, ale co to jest ten Sinlac?? Kaszka?? Smakowa czy bezsmakowa??

Oliwce smakuje Sinlac dużo bardziej niż inne kaszki, powiedziałabym nawet, że bardziej od deserkow i zupek.
Dla mnie też jest pycha :tak:

ja osobiście narazie pozostanę na proszkowym :tak: i mi wygodniej i zdrowsze i wcale dużo taniej nie wychodzi :no: więc nie widzę potrzeby bym miła rezygnować z proszkowego :-)

No Gosia, co do taniości to bym sie nie zgodziła, ja normalnie kupuje mleko od znajomej, co drugi dzień po 1,5l i miesięcznie kosztuje mnie to 48 do 52 zł. I myślę, że to by starczyło, bo i tak zazwyczaj to mleczko nam zostaje...Natomiast mleka zużywam 3 puszki, a każda teraz juz kosztuje 38zł.:tak::tak::tak:

Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...:tak::tak::tak:

Ja robię na mleku krowim(oczywiscie rozcieńczonym) Filipowi kaszki ryżowe i uwielbia je!!!!! I naprawdę są lepsze w smaku...:tak::tak::tak:
No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.

No tak, ale nie o smak tu chodzi tylko o zdrowie malucha, nawet kiedyś te kilkanaście lat temu trąbiono, że dziecku mleko krowie podaje się dopiero po roku, teraz natomiast nie każą dawać do 3 lat.

No może i tak, ale z tego co wiem, ja i mój brat, mój mąż i jego rodzeństwo, moi rodzice od urodzenia wszyscy piliśmy mleko krowie i można by rzec, ze jesteśmy okazami zdrowia:-p Tak się składa, że u nas w rodzinie niestety żadna z kobiet nie miała możliwości karmienia piersią....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i butelka była z mlekiem krowim...

Ja i tak narazie nie mam zamiaru podawać Filipowi manny z mleka krowiego, przynajamniej do roku...Kasiad, mnie się wdaje, ze to "trąbienie" to efekt marketingowy, jakoś trzeba napędzić koniunkturę...:baffled::baffled::baffled:

reklama
blablabal a kiedys wstwiali na 4 zdrowaski do piec dla zdrowotnsci i tez zyli..:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p.......................
i tak kazda zrobi co uwaza za słuszne ........człowiek uczy sie na błedach:-p

Do góry