NeSSi
Moderatorka
Wtedy na porodówkach podawaliby leki wykrztuśne )))Boszeee co Ty wypisujesz??Jakie głupoty!!!Kto to widział by od kaszlu urodzic dziecko!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wtedy na porodówkach podawaliby leki wykrztuśne )))Boszeee co Ty wypisujesz??Jakie głupoty!!!Kto to widział by od kaszlu urodzic dziecko!!!
Ja Silny kaszel wywołał u mnie skurcze zagrazajace przedwszesnym porodem w 32 tygodniu. Wyladowałam na tydzień w szpitalu i na lekach na podtrzymanie. Nie musi wywolać ale może, a po co igrac z ogniem??? z silnym kaszlem do lekarza.Boszeee co Ty wypisujesz??Jakie głupoty!!!Kto to widział by od kaszlu urodzic dziecko!!!
Boszeee co Ty wypisujesz??Jakie głupoty!!!Kto to widział by od kaszlu urodzic dziecko!!!
Pysia29 jak to możliwe, że każdy się na Ciebie drze
Czytam Twoje posty od dawna i tak:
W ciąży Twoja ginak się darła na Ciebie
Potem w szpitalu do którego jeździłaś bo twardniał Ci brzuch, podarli Ci kartę ciąży
Jak rodziłaś to położna
Potem darła się zanjoma położna zdejmując Ci szwy
Potem pediatra
A teraz aptekarka.
Wszyscy się drą na Ciebie na całą przychodnie zawsze
Na jakich Ty ludzi trafiasz w życiu