Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Też mega mi siw podoba to imie, ale przegrałam, bo u mnie nikt nie chciał tego imienia oprócz mnieJa chciałam Julianne jakby była dziewczynka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też mega mi siw podoba to imie, ale przegrałam, bo u mnie nikt nie chciał tego imienia oprócz mnieJa chciałam Julianne jakby była dziewczynka
Lubię poznawać zupełnie zapomniane imiona - Giedymina nie słyszałam jeszczePozostając w temacie to ja chciałam Giedymina ale zostałam przegłosowana
Za to Beniamina udało mi się przeforsowac jako drugie imie
AntoniLubię poznawać zupełnie zapomniane imiona - Giedymina nie słyszałam jeszcze
A jak na pierwsze?
U nas właśnie na pierwsze Beniamin. Zastanawiamy się nad drugim - Henryk, po moim dziadku i mojej mamie (Henia).
Mi i mężowi podoba się Symforian ale odpuściliśmy
ŁadnieU mnie będzie Kostek
Amczi padlam albo Amfen- o zgrozo, kto to wymysla!!!Google podpowiada:
Amadeusz - zdrobnienia. Najpopularniejszymi zdrobnieniami są: Adameusz, Adzik, Amadej, Amadek, Amadeo, Amadeoś, Amadi, Amadik, Amaduś, Amadzik, Amcio, Amciuch, Amczi, Amfen, Ami, Amm, Ammad, Amo, Amusia, Amuś.
Moja dobra koleżanka ma córkę o imieniu Aurora.Ja mam Aurelię i nie znam jeszcze drugiej osoby, która miałaby tak na imię. Teraz zastanawiamy się nad Maksymilian bądź Pola w zależności od płci