reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
Wśród moich znajomych jest GNIEWKO...na poczatku myślałam że to żart ale nie...
ps.tak myslalam i przypomnialam sobie jeszcze ze do szkoly chodzilam z Emanuelą i Albinem,w klasie wyzej byla Krzysia,i pamietam jeszcze Ariela.Znałam dziewczyne imieniem Mirella a mąż do klasy chodzil z Eliaszem...

Ostatnia edycja:
majeczka02 Ruben - mmm oryginalne:tak:
Alex91 mojemu mężowi też bardzo się podoba imię Ryszard, nie wydaje mi się, żeby to imię mogło kogoś śmieszyć:tak:

Tarik, Aron (nixie a jak się zdrabnia?) i Anais też są bardzo ładne:tak::-)

Moja kolezanka nazwala swoja corke-Zaklin.\Niestety mnie sie srednio podoba to imie ale jej wybor.
Nasza corka bedzie Lidia,Lenka,Majka,zobaczymy jak ...ja zobaczymy:-D;-)po porodzie.

Hej czy ma ktoś dzieciątko o imieniu Sasza.My czekamy na drugą pocieche i bez wzgledu na to czy będzie chłopczyk czy dziewczynka chcemy nadać imię :-)Sasza

Pamietam, ze jedna z forumowiczek wlasnie pisala o tym ze jej synek ma na imie Sasza albo Sasha:tak:Swietne imie!:-)

Hmm,nie wiem czy Olimpia to jakieś wyjątkowo oryginalne imie ale jak tylko mąż je zaproponował , tak zostało.:)
Czy Sasza to nie przypadkiem Aleksandra? Jak bylam w Rosji to mówili na mnie Sasza (a mam na imie Aleksandra).
Jak bym miała drugą córeczkę to bylaby Liliana,napewno.

A co do imion spotykanych: w klasie mialam Eligiusza. Był też Dorian.

reklama
a co myślicie na temat imienia Roch ?? mój pradziadek tak miał na imię.. i dzisiaj padła opcja nadania takiego imienia naszej dzidzi...

a mój mąż miał pradziadka Prokopa...

Do góry