reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Witajcie kobietki :)
jestem w trakcie wybierania imienia dla naszej córeczki, i podoba nam sie Letycja w skr i zdrobniale Leti :) Co myslicie o tym imieniu. Kiedys je uslyszalam i odrazu bardzo mi sie spodobalo i chcialam by tak miala na imie moja coreczka. Jest takie delikatne i eleganckie uwazam ze pasuje do malej dziewczynki jak i do doroslej kobiety. Wiele osob ktorym powiedzialam o naszych typowaniach krecilo nosem na mysl o Letycji mowiac ze jest to dziwne imie, ze lepiej jakby dala na imie Hanna, Liliana... itp.

Potrzebuje opini prosze wypowiedzcie sie co o tym sadzicie , a moze macie jakies ladne typy imion?

Pozdrawiam :)

reklama
Moja znajoma z pracy niedawno urodziła córeczkę Wenus..... Myślałam, że będą mieli jakieś problemy w urzędzie, ale nie. Bez problemu zarejestrowali to imię.

Venus u nas odpadlo przez ta tenisistke ktora mojemu sie kojarzy z facetem :no:
a co powiecie o imieniu Kardiola???
ciezkie imie pierwszy raz slysze pewnie cos z laciny mi sie kojarzy z Kordianem

Ja ostatnio spotkałam się z NIkandrą. Oryginalne imię, ale dziecka bym tak nie nazwała.
Ja tez nie

Moja koleżanka dała na imię swojej córeczce Mirella. Uważam, że jest to bardzo dziewczęce imię!
Mirella byla w mojej podstawowce niewiele osob pamietam ale ja tak przez to imie kiedys nie uzywane
A co myślicie o imieniu Florentyna (Florka , Florusia, Florentynka)? Tak właśnie chcę dać na imię mojej córeczce, która ma się urodzić na koniec września:)
Czekam na wasze opinie:)
Mi sie podoba Flora ale mojemu nie i odpada ale piekne imie.
To samo Klementyna tez ladnie brzmi

Witajcie kobietki :)
jestem w trakcie wybierania imienia dla naszej córeczki, i podoba nam sie Letycja w skr i zdrobniale Leti :) Co myslicie o tym imieniu. Kiedys je uslyszalam i odrazu bardzo mi sie spodobalo i chcialam by tak miala na imie moja coreczka. Jest takie delikatne i eleganckie uwazam ze pasuje do malej dziewczynki jak i do doroslej kobiety. Wiele osob ktorym powiedzialam o naszych typowaniach krecilo nosem na mysl o Letycji mowiac ze jest to dziwne imie, ze lepiej jakby dala na imie Hanna, Liliana... itp.

Potrzebuje opini prosze wypowiedzcie sie co o tym sadzicie , a moze macie jakies ladne typy imion?

Pozdrawiam :)

Letycja bardzo delikatne dla mnie, kojarzy mi sie z serialami ale pozytywnie.
W ogole to zalezy gdzie sie zyje w jednym regionie imie jest popularne w innym nikt o nim nie slyszal.U nas sa calkiem inne typy np Chloe jest w pierwszej 10 piekne imie a w pl to raczej malom uzywane

Letycja bardzo mi sie podoba tak samo jak Lukrecja.Leti pięknie tak delikatnie,moja córeczka ma Blanka na imię i też ludzie się dziwią nie jest popularne narazie to imię u nas na Mazurach,ale wszyscy mówią ze to śliczne imię,tylko wkurza mnie jak mylą je z Lenką ,ale cóż.Mojej rodzinie nie przypadło do gustu,ale cóz przyzwyczaili się i teraz nawet twierdzą ze bardzo pasuje do córeczki:)Rób co ci serce podpowiada.

reklama
Do góry