reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

reklama
nasz synek to Seán... dokladnie tak jak pisze-z kreseczka nad ,,A''... urodzil sie w uk... przyjechalismy do polski i wpisali nam dokladnie tak samo... nawet nikt nie pytal o spolszczenie... ale to pewnie od urzedu zalezy... jakos nie wyobrazam sobie zeby ktos mowil do syna jan... Jest seán i tyle

Oglądając z córą Bolka i Lolka, zwróciłam uwagę na napisy końcowe. To dopiero źródło oryginalnych imion! Mi najbardziej do gustu przypadł Otokar i Rufin. Były jakieś inne, równie ciekawe, ale nie zapamiętałam ponieważ nieludzkie godziny, o których ta bajka leci są dla mnie środkiem nocy, a dla mojego dziecia środkiem dnia :baffled:

Mieszkam w uk dalam synkowi na imie Dennis nawet tutaj nie jest za bardzo popularne, moja kolezanka ma dwoch synow Jasema i nicolasa a wczorai uslyszalam imie Ismail i Samira

moj mlodszy synus ma na imie Kazimierz, imie to zawsze bardzo nam sie podobalo, choc opinie na jego temat wsrod rodziny i znajomych sa bardzo podzielone, mam nadzieje ze syn nie bedzie mial nam tego za zle. Starszy synek ma na imie Stas, imie to jest popularne. imiona chlopcy odziedziczyli po pradziadkach:)

reklama
Do góry