reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

no to mnie cieszy bo mi sie Tymon podoba :)

ps- cudny ten Twój Tymuś, taki malutki!

Myślisz ze będzie pasować do Doriana i Milli?
oczywiście ja tylko gdybam bo nie planujemy ale czasem mi sie marzy jeszcze jeden chłopczyk.

reklama
Obydwa imiona Twoich dzieciątek są oryginalne i piękne. Ja też kiedyś miałam fazę na imię Dorian (po przeczytaniu książki "Portret Doriana Gray'a" :-p). Jak dla mnie trójeczka Dorian, Milla i Tymon brzmi super :-).

Ja znam dziewczynkę o imieniu Damaris:-). To chyba jedyne imię w Polsce dla dziewczynki, jakie znam, które kończy się spółgłoską

Hej, a ja mam w domu małą Darię:) żadko ostatnio spotykane i na pewno nie oklepane - zawsze jest lekkie zdziwienie jak ktoś slyszy po raz pierwszy jak mała ma na imię:) do tego wolamy na nią Uśka :p

Dziewczyny ze wzgledu na to ze wątek jest o rzadkich imionach, powiedzcie mi czy uwazacie imie Liwia za wymyslne, udziwnione lub krzywdzące??:confused: czy budzi w was odruch do wysmiewania?

aa Inez to jest podobno Agnieszka po naszemu ;)

Ludzi dziwi imię Daria??Jak dla mnie zwyczajne i popularne imię.
Liwia bardzo mi się podoba i trochę żałuję,ze nasza Oliwia nie jest Liwią.

reklama
Moja córka ma na imię NINA i uwielbiam to imię odkąd je pierwszy raz usłyszałam czyli jakoś w wieku 10 lat już wiedziałam że tak córkę nazwę :-) drugą bym chciała Lilianę ale mąż nie jest zbytnio przekonany :dry:
Jak byłam mała miałam koleżankę z Niemiec - ŻAKLINA i strasznie też mi się podobało :-p

Do góry