reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rzadkie i oryginalne imiona dla dzieci!

Jeszcze mi się przypomniało, że znajomi mają córkę Zoję (od greckiego "życie").
A moja sunia wabiła się Nora - w sumie też ładne kobiece imię ;)

reklama
Lolka777 pierwszy raz spotkałam sie z tym imieniem, ale wpadło mi odrazu w ucho, czas uświadomić męża że córeczka będze miała tak na imie :-p

Moja corka ma na imie Noemi-Lorraine... Uzywamy tylko pierwszego imienia :-)
Jak kiedys przytrafi mi sie druga corka to nie mam pojecia co poczne-jakos malo imion ktore mi sie podobaja:-D Dla chlopca chyba wybralabym Gracjan :-)

Mój synek ma naimię Olivier ale imie to teraz do rzadkości nie należy co chwilę spotykam Oliwierków, zeby nasz Olivierek trochę sie róznił pisze sie go przez v a nie w. Dla dzieczynki miałam wybrane imie Inez.
moi znajomi natomiast maja Alexa.

Witajcie dziewczyny. Ja juz mam duze pannice 17 letnia Dagmare i 16 letnia Pole. Kiedys te imiona nie byly tak popularne jak teraz.
Od 5 miesiecy jestem w ciazy i dzis dowiedzialam sie, ze to bedzie kolejna dziewczynka, skrycie marzylam o kolejnej panience, wiec ciesze sie przeogromnie.
Mamy kilka typow imion dla niej, co o nich sadzicie?
Nazwisko mamy bardzo dlugie, a ja uwielbiam krotkie imiona, wiec to glownie moje typy:
1. Mia
2. Lily
3. Dia
4. Nina (juz nie tak znow malopolularne)
5 Lola (imie prabaci, wiec ogromna slabosc do niego)

Pozdrawiam
Iza - krotko i prosto ;-)

isabela:-) Mia i Lola są śliczne!!!!!!!!! Może ze wskazaniem na Lola, choć mnie z tych dwóch imion trudno wybrać, bo oba są ładne.Czy te imiona są bardzo popularne w Anglii??

Hej, zaskoczona jestem niektorymi imonami
sa swietne a ja nigdy nie slyszalam :-D
Noemi, Zoja, Koko...
sliczne

Iza, mi sie podoba Nina i Mia, Lola tez ekstra :tak:

Moja corka ma na imie Blanka
tez coraz popularniejsze
moj maz jak wyskoczyl z tym imieniem wczesniej tylko slyszalam w tancu z gwiazdami :baffled:, ake juz sie przyzwyczailam
Blanka, nazywana jeste Blutkiem, Blu, Bluciorem (jak jest niegrzeczna ;-))

reklama
kajko, dziekuje :) Zadne z tych imion nie jest w uk popularne, to dobrze bo chcialabym by moja mala miala oryginalne imie :)

Blanka ladnie, moja kuzynka chce tak nazwac corke :):):)

Do góry