Hej powiedzcie czy spotkalyscie się z czymś takim- zauważyłam na oku córki (7tyg) ryse, wygląda jakby miała w oku włos ale to napewno żadne cialo obce, próbowałam przemywac oczko i to jest ciągle w tym samym miejscu. Wygląda jak rysa na szkle, na samej powierzchni oka. Oczywiście zapytam pediatry, ale to dopiero w przyszły wtorek.. Czy któraś z Was ma pomysł co to może być? Internet milczy
reklama
Rozwiązanie
Wiesz co ja mialam taki jakby bawelniany wlos na oku,nikt tego jakos nie mogl dojzec ale ja to czulam i widzialam,i nie dalo sie tego przemyc,tarlam oko i tez nic,w koncu w pracy dziewczyna od pierwszej pomocy poprostu palecem mi i przejechala po oku i to dopiero pomoglo.ten wlos jakby sie wczepil.no ale moze okulista lepiej by sprawdzil twoje dziecko.
Loli05
Fanka BB :)
Wiesz co ja mialam taki jakby bawelniany wlos na oku,nikt tego jakos nie mogl dojzec ale ja to czulam i widzialam,i nie dalo sie tego przemyc,tarlam oko i tez nic,w koncu w pracy dziewczyna od pierwszej pomocy poprostu palecem mi i przejechala po oku i to dopiero pomoglo.ten wlos jakby sie wczepil.no ale moze okulista lepiej by sprawdzil twoje dziecko.
Nie wiadomo, zniknęło samo.I co było przyczyną? U nas podobna rysa...
Natalia198777
Fanka BB :)
Moja bratanica miała coś takiego potem zmieniło kolor na czerwony okulista stwierdził, że to od wysiłku i, że zniknie.wyszło ok roku teraz ma13lat i nadal jest
Podziel się: