reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

a ja wczoraj przeżyłam prawdziwą kanonadę kopniaków , niepokoi mnie tylko fakt, że są one zlokalizowane bardzo nisko:D nie wiem co dziecko wyczynia skoro jest ułożone główkowo, mam nadzieję, że nie uderza głową w mur;D

Ja tez czuje wszystko bardzo nisko wrecz podbrzusze :tak:Ale juz wczesniej tu o tym pisalam i dziewczyny potwierdziły- a wyczytałam , ze w III trym sie obkreca "do gory nogami: i tak juz zostaje do konca ;-)

reklama
To mi się odkręciła już na samym poczatku tak jak ma być:D dziwne te ruchy tak niziutko, wczoraj to miałam wrażenie, że mi przez te kopniaki niskie zaraz gdzieś wyskoczy niunia ze środka;D

Mini ale ja od pierwszego usg mam ułożone główkowo i jakoś od tych 23 tygodni nic się nie zmieniło :) a ruchy czyje tylko w podbrzuszu głęboko pod pępkiem, tak niziutko, no ale grunt, że wszystko OK, widocznie taki mój urok

E to widzę że większość ma tak jak ja bo w sumie miałam Was o to zapytać jak i gdzie Wy czujecie ruchy
Ja też czuję synusia nisko, na pewno daleko od pępka
W sobotę byłam u koleżanki na imprezce i mojemu maluchowi się chyba tak spodobało,że cały czas mnie kopał i w sumie to całą noc był aktywny aż w szoku byłam

ja dostaje kopniaki po miednicy, tam niziutko, ale moje dziecko ulozone miednicowo wiec wiadomo czemu.
Czasami mam wrazenie jakby mi noga po szyjce dawalo ale ona poki co zamknieta.
Mam nadzieje ze male sie obkreci ma czas do 32 tc, a pozniej to chyba cesarka, a ja chcialabym naturalnie rodzic :(

reklama
Do góry