reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ruchy Naszych Szkrabow

reklama
Tunia kochana dziękuje,że myślałaś o Nas
Ja nie pisałam bo byłam trochę zaganiania a później już zmęczona i nie miałam siły na laptopie siedzieć
Nusia u mnie słodyczę nie pomagają, ale oddychanie przeponowe chyba tak, przynajmniej wczoraj zaskutkowało

Tosia ma dni kiedy jest bardziej spokojna i kiedy ma impreze , ostatnio szlam spac m ogladal jeszcze tv i bylam brzuszkiem do niego przytulona a on czul takie kopy na plecach - teraz juz wie czemu czasem nie spie w dodatku w gardle mam zoladek

jejku dziewczyny ja nie wiem co to moje dziecko robi ale mam wrazenie ze zaraz wyskoczy , jechalam dzis do miasta a zakupy i nie wiem co on mi zrobil ale mialam takie dziwne uczucie jakby w pochwie , bardziej zabolalo niz co innego ... jakby zaraz mial sie urodzic az sie spocilam i tak kilka razy :confused: ie mialam tak wczesniej .... az mialknelam z bolu

jejku dziewczyny ja nie wiem co to moje dziecko robi ale mam wrazenie ze zaraz wyskoczy , jechalam dzis do miasta a zakupy i nie wiem co on mi zrobil ale mialam takie dziwne uczucie jakby w pochwie , bardziej zabolalo niz co innego ... jakby zaraz mial sie urodzic az sie spocilam i tak kilka razy :confused: ie mialam tak wczesniej .... az mialknelam z bolu

Tez mam rozne takie wrazenia na dole czasem.. Czasem taki bol przechodzi jakby przez szyjke i pochwe jakby centralnie tam glowa dociskał - i pewnie tak też jest :confused: Ale uczucie niesamowite, zgina w pół i kroku zrobic nie mozna..

ewster, angel nie wiem moze i glowka , ale tak jak mowisz angel, kroku zrobic ie mozna a gorzej jak sie prowadzi auto... moze dlatego ze duzy jest o mnie tak gmera bolesnie... zobaczymy jutro
a swoja droga angel moim zdaniem powinnas dostac na scan zeby sprawdzic nawet jezeli urodzisz za tydzien- dwa to jak maly duzy to moze sie porozrywac bo to pierwsze dziecko... nie wiem:sorry: moze zadzwon do niej i zapytaj, powiedz ze sie martwisz itd. sprawdzic nie zaszkodzi

Ja też mam czasem takie uczucie, jakby mi dziecko miało wypaść zaraz. To paskudnie boli. Podejrzewam, że to główka, bo u mnie jest już bardzo nisko.

reklama
Do góry