reklama
Laski dzięki za troskę
Aleks niestety wczoraj miał Nas w nosie i się nie ruszał
Wróciliśmy ze szkoły rodzenie i postanowiliśmy go trochę " pognębić" jeżeli to by nie pomogło, mieliśmy jechać na IP
Tak więc leżeliśmy, mówiliśmy do niego, uciskaliśmy, głaskaliśmy, wkładaliśmy palce i łaskawie po takich torturach mały się ruszły
Potem chyba był wkurzony na Nas za to, bo przez pół nocy urządzał istny cyrk w brzuszku
Wielkie uffffffffffff mam nadzieję,że już nie będzie robił takich numerów, bo chodziłam zestresowana jak nie wiem co
Aleks niestety wczoraj miał Nas w nosie i się nie ruszał
Wróciliśmy ze szkoły rodzenie i postanowiliśmy go trochę " pognębić" jeżeli to by nie pomogło, mieliśmy jechać na IP
Tak więc leżeliśmy, mówiliśmy do niego, uciskaliśmy, głaskaliśmy, wkładaliśmy palce i łaskawie po takich torturach mały się ruszły
Potem chyba był wkurzony na Nas za to, bo przez pół nocy urządzał istny cyrk w brzuszku
Wielkie uffffffffffff mam nadzieję,że już nie będzie robił takich numerów, bo chodziłam zestresowana jak nie wiem co
kadza
Fanka BB :)
oo ja od soboty tez troszke przestraszona byłam bo sie mala nie ruszałam od wieczora do niedzieli do południa , chyba ze w nocy jak spałam. Ale po południu jak sie zaczeło tak tyle , dzisiaj na ktg wywaliła tego sprzeta do "podsłuchu" ze 2 razy tak sie kręciła
Angel.
Zwierzoholik;)
a tu pisałaś super )
No Dorianek wczoraj dawał tak czadu, ze opisac sie nie da
Juz w autobusie jak jechalam caly brzuch zaczal chodzic...i caly wieczor takie wypinki fale, "Łubudu" przechodzilo po całym brzuchu Był z nami non stop serio ;-)
A odkąd wróciłam.. nic :/ znaczy jak na niego sporadyczne ruchy..tez nie cierpi tego miejsca pewnie
No Dorianek wczoraj dawał tak czadu, ze opisac sie nie da
Juz w autobusie jak jechalam caly brzuch zaczal chodzic...i caly wieczor takie wypinki fale, "Łubudu" przechodzilo po całym brzuchu Był z nami non stop serio ;-)
A odkąd wróciłam.. nic :/ znaczy jak na niego sporadyczne ruchy..tez nie cierpi tego miejsca pewnie
kamilka677
Oj te nasze dzieciaczki, raz brykają raz cichutkie... i nawet nie wiedzą, że mamuśki stresik mają jak się maluszek niemrawy robi ;p;p
kamilaedi
jak czytam te wasze opisy to to moje dziecie takie spokojne sie wydaje
reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
jak czytam te wasze opisy to to moje dziecie takie spokojne sie wydaje
Tłumacz sobie, ze na zewnatrz tez takie bedzie
Mnie to wlasnie mama dobija, ze to bedzie mały szogun po mnie
Aczkolwiek przyznala, ze nie bylam ruchliwa w brzuchu wiec na zewnatrz dalam popalic, wiec tego sie trzymam ze na odwrot moze tez byc
Podziel się: