reklama
Laski dzięki za troskę
Aleks niestety wczoraj miał Nas w nosie i się nie ruszał
Wróciliśmy ze szkoły rodzenie i postanowiliśmy go trochę " pognębić" jeżeli to by nie pomogło, mieliśmy jechać na IP
Tak więc leżeliśmy, mówiliśmy do niego, uciskaliśmy, głaskaliśmy, wkładaliśmy palce i łaskawie po takich torturach mały się ruszły
Potem chyba był wkurzony na Nas za to, bo przez pół nocy urządzał istny cyrk w brzuszku
Wielkie uffffffffffff mam nadzieję,że już nie będzie robił takich numerów, bo chodziłam zestresowana jak nie wiem co
Aleks niestety wczoraj miał Nas w nosie i się nie ruszał
Wróciliśmy ze szkoły rodzenie i postanowiliśmy go trochę " pognębić" jeżeli to by nie pomogło, mieliśmy jechać na IP
Tak więc leżeliśmy, mówiliśmy do niego, uciskaliśmy, głaskaliśmy, wkładaliśmy palce i łaskawie po takich torturach mały się ruszły
Potem chyba był wkurzony na Nas za to, bo przez pół nocy urządzał istny cyrk w brzuszku
Wielkie uffffffffffff mam nadzieję,że już nie będzie robił takich numerów, bo chodziłam zestresowana jak nie wiem co
kadza
Fanka BB :)
oo ja od soboty tez troszke przestraszona byłam bo sie mala nie ruszałam od wieczora do niedzieli do południa , chyba ze w nocy jak spałam. Ale po południu jak sie zaczeło tak tyle , dzisiaj na ktg wywaliła tego sprzeta do "podsłuchu" ze 2 razy tak sie kręciła
Angel.
Zwierzoholik;)
a tu pisałaś super
)
No Dorianek wczoraj dawał tak czadu, ze opisac sie nie da
Juz w autobusie jak jechalam caly brzuch zaczal chodzic...i caly wieczor takie wypinki fale, "Łubudu" przechodzilo po całym brzuchu
Był z nami non stop serio ;-)
A odkąd wróciłam.. nic :/ znaczy jak na niego sporadyczne ruchy..tez nie cierpi tego miejsca pewnie
No Dorianek wczoraj dawał tak czadu, ze opisac sie nie da

Juz w autobusie jak jechalam caly brzuch zaczal chodzic...i caly wieczor takie wypinki fale, "Łubudu" przechodzilo po całym brzuchu

A odkąd wróciłam.. nic :/ znaczy jak na niego sporadyczne ruchy..tez nie cierpi tego miejsca pewnie

kamilka677
Oj te nasze dzieciaczki, raz brykają raz cichutkie... i nawet nie wiedzą, że mamuśki stresik mają jak się maluszek niemrawy robi ;p;p
kamilaedi
jak czytam te wasze opisy to to moje dziecie takie spokojne sie wydaje 

reklama
Angel.
Zwierzoholik;)
jak czytam te wasze opisy to to moje dziecie takie spokojne sie wydaje![]()
Tłumacz sobie, ze na zewnatrz tez takie bedzie

Mnie to wlasnie mama dobija, ze to bedzie mały szogun po mnie

Aczkolwiek przyznala, ze nie bylam ruchliwa w brzuchu wiec na zewnatrz dalam popalic, wiec tego sie trzymam ze na odwrot moze tez byc

Podziel się: