reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozwarta szyjka macicy

Witam. Potrzebuję pomocy, porady.. czy po prostu szukam Pani która boryka bądź borykała się z tym samym problem co ja.
A więc tak. Mam 21 lat i dwuletnią Córeczkę Jowitkę. Rodziłam naturalnie w 2017r jestem po wielu operacjach na nerki jeszcze za czasów niemowlaka aż do 3 lat. Ale do rzeczy. 3 dni temu poszłam do ginekologa z silnymi uplawami. W 35tc wykryto u mnie wrodzoną wadę pochwy/przegrodę pochwy. 3 dni temu dowiedziałam się że ona pękła/została nacięta. Ginekolog skierował mnie na szpital i celu usunięcia przegrody gdyż przeszkadza mi ona w wielu momentach. O 8:00 zostałam hospitalizowana o 12 dowiedziałam się że moja SZYJKA MACICY MA ROZWARCIE 5-6 CM. JESTEM JUZ PO PORODZIE 2 LATA. Jak to możliwe, co z kolejna ciąża, przecież kiedyś chcę drugiego dziecka. Gdzie mam się z tym zgłosić.. co robić.. jutro operacja usunięcia pozostałości po przegrodzie, będę usypiania. Jestem cała w nerwach, nie wiem co robić.
Pozdrawiam Wiktoria ;)

Do góry