reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Walczymy o pokarm. Ja juz dochodze do siebie. Chodze i ogarniam przy malej. Nie mam nacietego krocza ale mam hemoroidy. Nie wiem co z tym pokarmem. Przystawiam ja co chwile. Czy jej leci nie wiem cos tam łyka ale czyvto to czy lyka sline bo niupla sobie. Nie wiem.
To jest nie możliwe jak my kobiety wracamy szybko do sił po takim wysiłku i rewolucji. Cieszę się, że u ciebie lepiej.. A jeżeli mleko ci wypływa same czy pod naciskiem to mała sobie poradzi, nauczy się i już nie długo będzie cycoholikem :p

reklama
@MartaSx super że lepiej i że już powoli się ogarniasz [emoji16] brawo Ty ale pamiętaj daj sobie też czas na odpoczynek i regeneracje.

@paola425 @RoseGold wiecie co chyba po prostu leki mnie "przekolorowuja", zawsze miałam w czasie cyklu huśtawki nastroju a teraz to się wyostrzylo dolki są głębsze ale za to dobre dni są bardziej pozytywne. Mam nadzieję że to nie objaw choroby psychicznej [emoji23][emoji23][emoji23]

Znowu naprodukowałyście postów [emoji33]
Marta cieszę się, że dochodzisz do siebie, o złych momentach szybko zapomnisz jestem pewna przy takim skarbie [emoji5]
Sukienka załatwiona [emoji3] paola pytałaś kiedy ślub-13.06 [emoji7] jestem zadowolona bo ostateczną decyzje co do sukienki mogę podjąć miesiąc przed ślubem, mam jedną jedyną przymiarkę 13.05[emoji5] wiem na pewno, że dół będzie muślinowy bo wcześniej już kiedyś byłam w tym salonie i przymierzalam kiecki także już wtedy sobie wybrałam. A jeśli chodzi o górę to już kwestia tego która będzie najwygodniejsza.
Mam wybrane dwie opcje [emoji5]
IMG_1849.JPG

IMG_1844.JPG

Już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam furę! [emoji3] Boże ale jestem zachwycona, serio. Cieszę się jakbym nie wiem co kupiła [emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_1868.JPG

IMG_1874.JPG

IMG_1872.JPG

Marta cieszę się, że dochodzisz do siebie, o złych momentach szybko zapomnisz jestem pewna przy takim skarbie [emoji5]
Sukienka załatwiona [emoji3] paola pytałaś kiedy ślub-13.06 [emoji7] jestem zadowolona bo ostateczną decyzje co do sukienki mogę podjąć miesiąc przed ślubem, mam jedną jedyną przymiarkę 13.05[emoji5] wiem na pewno, że dół będzie muślinowy bo wcześniej już kiedyś byłam w tym salonie i przymierzalam kiecki także już wtedy sobie wybrałam. A jeśli chodzi o górę to już kwestia tego która będzie najwygodniejsza.
Zobacz załącznik 1066936
Zobacz załącznik 1066937
Już nie mogłam się powstrzymać i kupiłam furę! [emoji3] Boże ale jestem zachwycona, serio. Cieszę się jakbym nie wiem co kupiła [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1066938
Zobacz załącznik 1066939
Zobacz załącznik 1066940
Wow jaki wypad udany! Sukienki boskie obie [emoji7] aż mi się przypomniały przygotowania do naszego ślubu. No i gratuluję zakupu wózka! Super, że jesteś taka zadowolona i już to masz z głowy [emoji16] nie mogę się doczekać mojego, ale będzie dopiero za jakieś 2,5 tygodnia [emoji849]
Też lubię ruchy czuć, z jednej strony dziwne uczucie, ale daje mi to poczucie bezpieczeństwa, gdy wiem, że u niej wszystko w porządku [emoji3059]

Wow jaki wypad udany! Sukienki boskie obie [emoji7] aż mi się przypomniały przygotowania do naszego ślubu. No i gratuluję zakupu wózka! Super, że jesteś taka zadowolona i już to masz z głowy [emoji16] nie mogę się doczekać mojego, ale będzie dopiero za jakieś 2,5 tygodnia [emoji849]
Też lubię ruchy czuć, z jednej strony dziwne uczucie, ale daje mi to poczucie bezpieczeństwa, gdy wiem, że u niej wszystko w porządku [emoji3059]

Zadowolona jestem dlatego, że ostatnio mam dużo do załatwienia. W zasadzie wszystko zostawiłam sobie na styczeń i miałam już moment, że nie wiedziałam za co się zabrać.. myślałam ciagle o wózku, wiedziałam, że do końca stycznia muszę wybrać sukienkę, muszę zamówić zaproszenia ślubne(dobrze, że mam już wybrane) ale trzeba ogarnąć listę gości już tak na sto procent, muszę wybrać i zamówić tort i ciasta na wesele, poradnie małżeńską muszę załatwić a podobno też ciężko z terminami, musimy zacząć rozglądać się za obrączkami, do tego mnóstwo rzeczy do wyprawki..także ulga, że chociaż te dwie rzeczy mam już z głowy! [emoji5]
Mówiąc szczerze to kupiłam wózek dziś tylko dlatego, że był ostatni w sklepie i powiedzieli nam, że możliwe że trzeba będzie czekać miesiąc [emoji3] stwierdziłam, że nie chce czekać.. wyobrażam sobie jak Ty będziesz zadowolona jak przyjdzie Twój taki wyczekany [emoji3] a powiedz mi ty zamawiałaś na internecie z racji tego, że znalazłaś taniej? [emoji5]

Zadowolona jestem dlatego, że ostatnio mam dużo do załatwienia. W zasadzie wszystko zostawiłam sobie na styczeń i miałam już moment, że nie wiedziałam za co się zabrać.. myślałam ciagle o wózku, wiedziałam, że do końca stycznia muszę wybrać sukienkę, muszę zamówić zaproszenia ślubne(dobrze, że mam już wybrane) ale trzeba ogarnąć listę gości już tak na sto procent, muszę wybrać i zamówić tort i ciasta na wesele, poradnie małżeńską muszę załatwić a podobno też ciężko z terminami, musimy zacząć rozglądać się za obrączkami, do tego mnóstwo rzeczy do wyprawki..także ulga, że chociaż te dwie rzeczy mam już z głowy! [emoji5]
Mówiąc szczerze to kupiłam wózek dziś tylko dlatego, że był ostatni w sklepie i powiedzieli nam, że możliwe że trzeba będzie czekać miesiąc [emoji3] stwierdziłam, że nie chce czekać.. wyobrażam sobie jak Ty będziesz zadowolona jak przyjdzie Twój taki wyczekany [emoji3] a powiedz mi ty zamawiałaś na internecie z racji tego, że znalazłaś taniej? [emoji5]
Oj pamiętam tą gonitwę... My ślubowalismy pod koniec kwietnia i póki był stary rok to był spokój, a po nowym roku wszystko nabrało tempa, wszystko na już... My jeszcze dorzuciliśmy lekcje tańca, bo ja się uparłam na piękną choreografię. No i nawet nie wiem kiedy mi te pierwsze 4 miesiace nowego roku wtedy zleciały, po ślubie zaczął się sajgon z domem, najpierw załatwianie kredytu, później urządzanie. Pamiętam, że 2018 był dla mnie piękny, ale bardzo ciężki [emoji16]
A wózek zamawiałam z internetu bo był tańszy o 10%, a w sklepach stacjonarnych proponowali nam max. 5% rabatu [emoji6]

reklama
W poniedziałek rano mam punkcję . Wieczorem mam podać ovitrelle
No tak, poniedziałek, pisałaś[emoji85] ale to takie niesamowite w sumie, ze będziesz znała dokładnie datę poczęcia swojego dziecka :D staraj się do poniedziałku wychillowac, jeśli to w ogóle możliwe[emoji85]

Zobacz załącznik 1066936
Zobacz załącznik 1066937
Zobacz załącznik 1066938
Zobacz załącznik 1066939
Zobacz załącznik 1066940
Sukienki śliczne! Ale jakbym miała wybrać, to brałabym pierwszą.

Wózek tez super, prezentuje się bardzo ładnie, wyglada na kompaktowy :) i kolor bardzo ładny

I faktycznie u Was na wariackich papierach, zaraz poród, chwilę później ślub, do lipca nudzić Wam się nie będzie :p

Do góry