reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Boli cię przy tym dół brzucha, albo kręgosłup? Ja jak się u mnie w pierwszej ciąży zaczęło tak szybko, to właśnie miałam takie bóle...
Jedz do szpitala, podłączą cię na ktg, sprawdzą, bo te skurcze są niepokojące..
Acha a wspominałaś o tym, że zaczęła siara lecieć?

Wzieli mnie na badanie ordynator wykrecil mi szyjke ale to kur...wa bolalo. Ja pier..... Zaraz ide pod prysznic i dostane oksy. Szyjka wysoko ale 3cm rozwarcia.
Te wykrecanie boli niesamowicie, szyjka zejdzie pod wpływem skurczy i obniżania się dzieciątka, oksytocyna napewno wzmocni skurcze i będzie dobrze, bo musi być!!!!

@MartaSx nareszcie! Jestem taka podekscytowana, że aż mi łzy poleciały ze wzruszenia [emoji3059] to już dziś! A data jaka piękna! 10.01.2020 [emoji3590]
Trzymaj się! Bądź silna i dawaj znać jak tylko będziesz mogła! Trzymam za Was kciuki dziewczyny! Jeszcze trochę i będziecie razem [emoji3059]

reklama
Pojedź do szpitala na wszelki wypadek. Te skurcze mogą być z nerwów, a w szpitalu podadzą Ci coś na uspokojenie.
Jak córcia? ;)
Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Kochana, będzie dobrze, jedź do szpitala, mają obowiązek sprawdzić co się dzieje. [emoji173]
Wzieli mnie na badanie ordynator wykrecil mi szyjke ale to kur...wa bolalo. Ja pier..... Zaraz ide pod prysznic i dostane oksy. Szyjka wysoko ale 3cm rozwarcia.
Aaaa! Czekamy na maleństwo! [emoji173][emoji173]

Do góry