nikolka1203
Fanka BB :)
Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może zadzwoń albo jedz do szpitala, nawet tak dla świętego spokoju. Przytulam mocno, szkoda że się musisz tak stresować.Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Boli cię przy tym dół brzucha, albo kręgosłup? Ja jak się u mnie w pierwszej ciąży zaczęło tak szybko, to właśnie miałam takie bóle...Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Te wykrecanie boli niesamowicie, szyjka zejdzie pod wpływem skurczy i obniżania się dzieciątka, oksytocyna napewno wzmocni skurcze i będzie dobrze, bo musi być!!!!Wzieli mnie na badanie ordynator wykrecil mi szyjke ale to kur...wa bolalo. Ja pier..... Zaraz ide pod prysznic i dostane oksy. Szyjka wysoko ale 3cm rozwarcia.
Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Jak córcia?Pojedź do szpitala na wszelki wypadek. Te skurcze mogą być z nerwów, a w szpitalu podadzą Ci coś na uspokojenie.
Kochana, będzie dobrze, jedź do szpitala, mają obowiązek sprawdzić co się dzieje. [emoji173]Mam te Skurcze co 3 do maksymalnie 10 minut. Nie jest to bolesne ale bardzo się martwię.
Aaaa! Czekamy na maleństwo! [emoji173][emoji173]Wzieli mnie na badanie ordynator wykrecil mi szyjke ale to kur...wa bolalo. Ja pier..... Zaraz ide pod prysznic i dostane oksy. Szyjka wysoko ale 3cm rozwarcia.