reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ale mnie m wnerwil. Dziad jeden. Jutro wizyta a ten mi pier...doli ze nic nie zrobilam zeby przyspieszyc porod. Nosz kur...wa mac. On myslal ze ja 3 x dziennie na 16 pietro polece. Patafian jeden. Z checia oddalabym mu brzuch na dwa dni !
Co on normalny, co sobie miałaś wyjąć to dziecko. Nie denerwuj się dziadem, pamiętaj że mężczyźni to mniej rozumny gatunek.

reklama
A wiesz ze teraz możesz być w ciąży ? Ja dwa razy odpuściłam i dwa razy zaszłam [emoji23][emoji23][emoji23] a jak pilnowalam owu itd to cisza była
U nas po prawie 2 latach starań i odrazu poronieniu była wpadka [emoji23]
Podobno kochalismy się po weselu 1 raz w całym cyklu.
Podobno, bo ja tego nie pamiętam [emoji23] ale właśnie wtedy zaszłam w ciążę..
Lubie wesela [emoji2368][emoji23]
Przykro mi kochana

U nas po prawie 2 latach starań i odrazu poronieniu była wpadka [emoji23]
Podobno kochalismy się po weselu 1 raz w całym cyklu.
Podobno, bo ja tego nie pamiętam [emoji23] ale właśnie wtedy zaszłam w ciążę..
Lubie wesela [emoji2368][emoji23]Przykro mi kochana

Może nam tez by się jakieś wesele przydało[emoji85] w tym cyklu były urodziny męża, może to można podciągnąć[emoji23]

Marta, a może to tak jak z zajściem w ciążę? Trzeba sobie powiedzieć - "walić to, wyjdzie to wyjdzie" a za chwilę będziesz na porodówce:p

reklama
Do góry