reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny a czy któraś z Was tez nigdy nie przechodziła cytomegalii? Ja już chyba bzika dostaje.. Dzisiaj mam zaproszenie do przyjaciół i boje sie iść żeby czasem sie nie zarazić.. Nie wiem kompletnie jak mam postępować żeby nie doszło do zarażenia a nikt oprócz mojego partnera jeszcze o ciąży nie wie, bo sie boję kolejnego poronienia i tłumaczenia sie każdemu.. Dodam że jestem w 8 tygodniu dopiero

reklama
Hej witam się wieczorem. Goście pojechali jesze jutro m siostra z rodziną przyjedzie.
3 bit wyszedł ale przy krojeniu mi się trochę rozkechal [emoji23]

Hej witam się wieczorem. Goście pojechali jesze jutro m siostra z rodziną przyjedzie.
3 bit wyszedł ale przy krojeniu mi się trochę rozkechal [emoji23]
A będziesz próbowała zrobić ciasto "SERNIK BEZ sera"? Ja dzisiaj znowu robiłam ale zamiast śmietany jogurt naturalny i wszystko co się dało zastąpiłam i do masy wrzuciłam rodzynki bio. Zobaczymy jak będzie smakował jutro jak po zamienialam składniki na "zdrowsze" i żeby nie była taka duża bomba kaloryczna jak ostatnio koleżanka to nazwala[emoji23]

Hej dziewczyny jestem dziś w 19 dc według apki owu maialm 17 nie wiem jak to było bo w tym miesiącu nie kiaalm. Żadnych obiawow na owu proc mega bólu jakieś 2 3 dni przed 17 dc dziś sprawdziłam szyjke i jest ledwo wyczowalna najdluszym palcem myślicie że jest szansa że doszło do zapłodnienia?

Witam się wieczorową... Dziś latałam cały dzień, nogi mi w tyłek wejdą zaraz [emoji23] na szczęście już leżę.
@młoda1994 współczuję akcji z autem... A z zakupami mam prawie tak samo [emoji16] nigdy listy nie zrobiłam, zawsze idę i ładuję co mi w ręce wpadnie [emoji16]
@MartaSx gratulacje! Na pewno było pyszne [emoji4]

A będziesz próbowała zrobić ciasto "SERNIK BEZ sera"? Ja dzisiaj znowu robiłam ale zamiast śmietany jogurt naturalny i wszystko co się dało zastąpiłam i do masy wrzuciłam rodzynki bio. Zobaczymy jak będzie smakował jutro jak po zamienialam składniki na "zdrowsze" i żeby nie była taka duża bomba kaloryczna jak ostatnio koleżanka to nazwala[emoji23]
Za tydzień może na sobotę zrobię. Bo Olisia koledzy z klasy przychodzą na urodziny. 4 dzieci i mamy na kawę bo się znamy i czasami widujemy.
Witam się wieczorową... Dziś latałam cały dzień, nogi mi w tyłek wejdą zaraz [emoji23] na szczęście już leżę.
@młoda1994 współczuję akcji z autem... A z zakupami mam prawie tak samo [emoji16] nigdy listy nie zrobiłam, zawsze idę i ładuję co mi w ręce wpadnie [emoji16]
@MartaSx gratulacje! Na pewno było pyszne [emoji4]
Pyszny był ale się rozjechal [emoji23] ja mam latany teraz cały tydzień. W poniedziałek badania, w środę jadę do pracy, czwartek wpada koleżanka, w piątek jadę do mamy jednego mojego dziecka z grupy przedszkolnej. Bo Zosia za m a bardza tęskni więc obiecałam że przyjadę.

Ja się staram listę zakupów zawsze robić bo potem wydaje kupę kasy na pier.. doły [emoji23]i m mnie wyzywa

Za tydzień może na sobotę zrobię. Bo Olisia koledzy z klasy przychodzą na urodziny. 4 dzieci i mamy na kawę bo się znamy i czasami widujemy. Pyszny był ale się rozjechal [emoji23] ja mam latany teraz cały tydzień. W poniedziałek badania, w środę jadę do pracy, czwartek wpada koleżanka, w piątek jadę do mamy jednego mojego dziecka z grupy przedszkolnej. Bo Zosia za m a bardza tęskni więc obiecałam że przyjadę.

Ja się staram listę zakupów zawsze robić bo potem wydaje kupę kasy na pier.. doły [emoji23]i m mnie wyzywa

Super, że smakował i się udał [emoji3]

Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dnia
20191102_154234.jpeg

Witam się i ja w niedzielny poranek
Wczoraj starsza skończyła 10 lat zarzyczyla sobie kopca kreta zamiast tortu. Zrobiłam bezglutenowy z czekolada strzelajaca wyszedł fajny.
Dziś 7dpo A ile do testu jak tu wytrzymać...
Obie dziewxzynt chore szczekają jak psy więc niedziela w łóżkach
Miłego dniaZobacz załącznik 1040816
To mamy dzieci z tego samego dnia. Mój Oli 7 lat wczoraj. Kupiłam torta u teściowej na wsi. Pyszny był i 35zl płaciłam. Ja bym takiego nie zrobiła no i za tą kasę. Gdzie w Poznaniu w zeszłym roku placilismy 150.

reklama
Do góry