reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Chryste, a czemu ona w ogóle do Ciebie pisze?
Ogólnie miałyśmy dobry kontakt. Ale zaczęła się wymadrzac że powodem dla którego ja straciłam 3 ciążę była otyłość. No cóż nie którzy ludzie wiedzą więcej ode mnie. No i ja jej też swoje napisałam. I chyba ja rozwcieczylam i wyszło szydło z worka

Ogólnie miałyśmy dobry kontakt. Ale zaczęła się wymadrzac że powodem dla którego ja straciłam 3 ciążę była otyłość. No cóż nie którzy ludzie wiedzą więcej ode mnie. No i ja jej też swoje napisałam. I chyba ja rozwcieczylam i wyszło szydło z worka

No coz, żenada. Dla mnie jej reakcja jest na poziomie patologii. Normalni zdrowi na umyśle ludzie, nie puszczają takich wiązanek nigdy, nieważne jakby zostali rozwścieczeni

Chyba szkoda moich nerwów i stresu. Mam problem z zajściem w ciążę borykam się z otyłością to jeszcze taki cios od dziewczyny która też jest po przejściach.
Spokojnie naprawdę też mam problemy z zajściem. Ale wszystko na spokojnie nie ma co się stresować są osoby które mimo że są po przejściach nie czują albo nie rozumieją innych bólu

No coz, żenada. Dla mnie jej reakcja jest na poziomie patologii. Normalni zdrowi na umyśle ludzie, nie puszczają takich wiązanek nigdy, nieważne jakby zostali rozwścieczeni
Ja się wogule nie przejęłam. Nawet nie chciałam tego tu wstawiać ale warto żeby normalne kobiety wiedziały z kim piszą. A wy jesteście super babki.

To ta sama laska, której przeszkadzało pisanie na staraniach 2019 o innych niż starania rzeczach? Matko Bosko, takich rzeczy najgorszemu wrogowi bym nie pisała... Ja bym tą rozmowę wysłała do @aniaslu bo to absolutne przegięcie. To ona powinna zniknąć z forum jak nie umie się zachować, nie ty. Żenada i dno mułu. Zgłoś to proszę, bo któraś dziewczyna może mieć podobną sytuację ale słabszą psychikę i zrobi sobie krzywdę.
Sto procent racji kochana

To ta sama laska, której przeszkadzało pisanie na staraniach 2019 o innych niż starania rzeczach? Matko Bosko, takich rzeczy najgorszemu wrogowi bym nie pisała... Ja bym tą rozmowę wysłała do @aniaslu bo to absolutne przegięcie. To ona powinna zniknąć z forum jak nie umie się zachować, nie ty. Żenada i dno mułu. Zgłoś to proszę, bo któraś dziewczyna może mieć podobną sytuację ale słabszą psychikę i zrobi sobie krzywdę.
Tak zrobię kochana. Dziękuję za miłe słowa No i za wsparcie.

reklama
Do góry