Niby mogę. Ale w tym. Miesiącu staram sobie dać na odpuszczenie w tamtym cyklu sie bardzo zawiodłam
Rozumiem. No to na luzie traktuj, ze teraz masz owu i po prostu szalejcie co drugi dzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niby mogę. Ale w tym. Miesiącu staram sobie dać na odpuszczenie w tamtym cyklu sie bardzo zawiodłam
Ojj szaleje jak tylko mogę [emoji23][emoji3590]Rozumiem. No to na luzie traktuj, ze teraz masz owu i po prostu szalejcie co drugi dzień
Dzień pełen wrażeń [emoji6]Hej dziewczyny właśnie zaprowadzilam małego do przedszkola jem śniadanie i lecę do szpitala się zapisać na to badanie a potem do pracy
Taaa a w piątek czeka mnie najgorszy dzień i chyba w nocy nie będę spać. Bo jest ta wycieczka co organizowałam dla całego przedszkola i rodziców do Majaland na 130 osób. Boję się że coś pójdzie nie takDzień pełen wrażeń [emoji6]
O jej trzymam kciuki. Będzie dobrzeTaaa a w piątek czeka mnie najgorszy dzień i chyba w nocy nie będę spać. Bo jest ta wycieczka co organizowałam dla całego przedszkola i rodziców do Majaland na 130 osób. Boję się że coś pójdzie nie tak
No właśnie od dwóch tygodni nic nie robię jak siedzę na tel i wyzwaniam a to autokar a to Majaland bo jedni jadą samochodem inni z nami autobusem. Trzeba obliczyć ile za bilety latać za nimi pytać a w cholere. A to temu jedzenie nie pasuje. A to musiałam dzwonić bo rodzicom nie chce się w cennik wejsc. A to zobaczyli że fontanna, trzeba było się dowiedzieć czy można stroje wziąć. A to jedni wege nosz kur.... Mam dosyć tej wycieczki już chce żeby był już piątek wieczór po tym wszystkim.O jej trzymam kciuki. Będzie dobrze
Gratulacje.
Widzę termin wyznaczony w datę urodzin mojego brata wodniki naprawdę fajne chlopaki. I mąż i brat
O matko tyle zamieszania masakra bardzo Ci współczujęNo właśnie od dwóch tygodni nic nie robię jak siedzę na tel i wyzwaniam a to autokar a to Majaland bo jedni jadą samochodem inni z nami autobusem. Trzeba obliczyć ile za bilety latać za nimi pytać a w cholere. A to temu jedzenie nie pasuje. A to musiałam dzwonić bo rodzicom nie chce się w cennik wejsc. A to zobaczyli że fontanna, trzeba było się dowiedzieć czy można stroje wziąć. A to jedni wege nosz kur.... Mam dosyć tej wycieczki już chce żeby był już piątek wieczór po tym wszystkim.