reklama
Halo [emoji87][emoji4]Halo dziewczyny [emoji3525][emoji3525]
Lilka2304
Fanka BB :)
Pytałam was wyżej o kwas foliowy ale chyba nikt nie spojrzał [emoji23][emoji17]Halo [emoji87][emoji4]
Ja widziałam pytanie, ale praktycznie kwasu foliowego nie przyjmowałam, wiec ciężko mi się jest do tego ustosunkować.Pytałam was wyżej o kwas foliowy ale chyba nikt nie spojrzał [emoji23][emoji17]
Ostatnia edycja:
Lilka2304
Aaa no OkiJa widziałam pytanie, ale praktycznie go nie przyjmowałam, wiec ciężko mi się jest do tego ustosunkować.
kin28
Hej, nie znacie mnie w tym wątku, ale tak od czasu do czasu podczytuje i zerkam to odpowiem Ja brałam 2 tygodnie kwas foliowy 4mg, a teraz od 3 tyg biorę 15 i czuje się dobrze, nic się nie dziejeAaa no Oki
Lilka2304
To witamy ja przez pewien czas brałam i źle siie czułam potem przestałam i od 2 dni znowu biorę może w końcu się coś udaHej, nie znacie mnie w tym wątku, ale tak od czasu do czasu podczytuje i zerkam to odpowiem Ja brałam 2 tygodnie kwas foliowy 4mg, a teraz od 3 tyg biorę 15 i czuje się dobrze, nic się nie dzieje
Lilka2304
Nie wiem sama ale na razie jest OkiPierwsze słyszę, żeby kwas foliowy powodował złe samopoczucie. To tylko witamina b9 występująca naturalnie także w środowisku wiec nie powinna mieć wpływu na samopoczucie.
reklama
U
użytkownik 176
Gość
Ja również nie słyszałam, żeby kwas foliowy dawał jakieś skutki uboczne i nie wydaje mi się to możliwe. Przyjmowałam i przyjmuję cały czas i wszystko jest w porządku.
Podziel się: