reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jadę do pracy o zgrozo już na termometrze przy drodze pokazuje temperatura 30 i temperatura asfaltu 46. [emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji26][emoji26][emoji26][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Dopiero wczesna godzina co to będzie później

reklama
Jadę do pracy o zgrozo już na termometrze przy drodze pokazuje temperatura 30 i temperatura asfaltu 46. [emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji54][emoji26][emoji26][emoji26][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24] Dopiero wczesna godzina co to będzie później
Ja teraz siedzę w szkole taka duchota że chętnie wskoczyla bym do jakiegos basenu lub jeziorka i nie wychodzila do wieczora

Ja to Wam dziewczyny mega współczuję, że musicie w taki ukrop iść do pracy i wgl na dłużej z domu wychodzić. Ja mam na szczęście ten luksus, że mogę przesiedzieć cały upalny dzień w domu. Ogólnie myślałam, że to jakaś moja fanaberia, że znoszę teraz upały jeszcze gorzej niż dotychczas, ale wczoraj trafiłam na jakiś artykuł, że właśnie w ciąży odczuwa się temperatury dużo wyższe niż panują w otoczeniu. Także dziewczyny, trzymam mocno kciuki, żeby teraz Wam się udało wszystkim, żebyście końcówkę ciąży przechodziły w chłodne miesiące i nie musiały się przez upały chować w domu całymi dniami.

W pierwszym trymestrze chyba wszystkie wizyty były dla mnie bardzo stresujące. Od rana już nie mogłam na dupie usiedzieć i czułam ścisk żołądka. Stres jest chyba normalny, ale trzeba myśleć pozytywnie. Na którą godzinę masz wizytę?
Ja dziś pierwsza wizyta czy wy się też tak denwrwowalyscie co tam usłyszycie?

To dzisiaj aż trzy wizyty [emoji4] tyle dobrego w jeden dzień [emoji3059] trzymam za Was kciuki dziewczyny i czekam na info po wizytach [emoji110]
Powtórzyłam dzisiaj test i nic. z tym, że ten był czułości 25. Eh, cholercia wie, co się tam wydarzyło.. :/ @ brak
Te 25 niby później wykrywają, zrób lepiej o czułości 10, a w ogóle najlepiej to byłoby zrobić betę [emoji6] nadal trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]

To dzisiaj aż trzy wizyty [emoji4] tyle dobrego w jeden dzień [emoji3059] trzymam za Was kciuki dziewczyny i czekam na info po wizytach [emoji110]Te 25 niby później wykrywają, zrób lepiej o czułości 10, a w ogóle najlepiej to byłoby zrobić betę [emoji6] nadal trzymam kciuki za Ciebie [emoji110]
U mnie beta to teraz jakiś kosmos żeby zrobić, zima w kolejce jest gorąco, a co dopiero teraz. Nie będę ryzykować. Przedyskutowalam właśnie z mężem, że odpuszczam testy :) dalej będę brała duphaston w razie czego niech podtrzymuje. Jak ma być @ to i tak będzie. Dzisiaj posprzątam sobie w domku, zrobię maseczki i odpocznę. Może wieczorem skoczymy nad jeziorko dupke zmoczyc:)

Na 18.30 siedzę w pracy i nie mogę się skupić na niczym.
W pierwszym trymestrze chyba wszystkie wizyty były dla mnie bardzo stresujące. Od rana już nie mogłam na dupie usiedzieć i czułam ścisk żołądka. Stres jest chyba normalny, ale trzeba myśleć pozytywnie. Na którą godzinę masz wizytę?

reklama
Jestem z Warszawy mam 19 lat staram się z chłopakiem już prawie rok podczytuje tu czasem kiedyś się odzywałam ale nie byłam mile widziana chyba.. bądź źle pisalam przez co byłam źle zrozumiała chciałam znowu wrócić bo niektóre dziewczyny były tu przemile
Mam wrazenie, i nie tylko ja, ze jesteś tą samą dziewczyna, która się starala z chlopakiem o dziecko, i wszyscy mieli wrazenie tu na forum ze zarówno Ty i Twoj chlopak nie jesteście dojrzali do takiej decyzji.
Czyżbyś byla byłą Eweliną2000?[emoji41]

Do góry