reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja nawet nie chce sobie wyobrażać co jest w tramwajach skoro na dworze już jest nie do wytrzymania.. [emoji53] Już kolejna wizyta, jak ten czas szybko leci [emoji50]
A przed synkiem teraz wielka zmiana, pewnie będziesz dziś bardzo wzruszona, to takie poważne zakończenie pierwszego ważnego etapu "edukacji" [emoji16] ja bym beczała jak nic [emoji16]
No bo ja chodzę do dwóch na NFZ żeby mieć skierowania na badania a potem kseruje i idę prywatnie. Dlatego tak często [emoji23] ale dziś idę ostatni raz do tego na NFZ potem już tylko prywatnie.

No właśnie jestem przerażona ta pierwsza klasa. Mają być tylko dwie klasy po ok. 30 osób nauczyciel wychowawca plus nauczyciel wspomagający. Moim zdaniem, a dużo dzieci. No ale zobaczymy. Za dwa lata i tak się przeprowadzamy to zmieni szkole

reklama
No bo ja chodzę do dwóch na NFZ żeby mieć skierowania na badania a potem kseruje i idę prywatnie. Dlatego tak często [emoji23] ale dziś idę ostatni raz do tego na NFZ potem już tylko prywatnie.

No właśnie jestem przerażona ta pierwsza klasa. Mają być tylko dwie klasy po ok. 30 osób nauczyciel wychowawca plus nauczyciel wspomagający. Moim zdaniem, a dużo dzieci. No ale zobaczymy. Za dwa lata i tak się przeprowadzamy to zmieni szkole
Uuu sporo dzieciaków w jednej klasie [emoji53]

A do kogo chodzisz prywatnie?

Ja nawet nie chce sobie wyobrażać co jest w tramwajach skoro na dworze już jest nie do wytrzymania.. [emoji53] Już kolejna wizyta, jak ten czas szybko leci [emoji50]
A przed synkiem teraz wielka zmiana, pewnie będziesz dziś bardzo wzruszona, to takie poważne zakończenie pierwszego ważnego etapu "edukacji" [emoji16] ja bym beczała jak nic [emoji16]
Masakra boję się wejść do samochodu po szkole. Jak będzie na słońcu [emoji23][emoji23]

Na lutyckiej. Tam też rodziłam syna bardzo sobie chwalę.
Oo, dobra wiadomość. Też myślę o tym szpitalu i fajnie byłoby mieć kogoś stamtąd [emoji6] ewentualnie polna
Masakra boję się wejść do samochodu po szkole. Jak będzie na słońcu [emoji23][emoji23]
Zostaw sobie otwarte okna, zawsze trochę przewieje [emoji6]

reklama
Witam nowe dziewczyny cieszę się że do nas dolaczylyscie.

Trzymam kciuki za wszystkie laseczki aby pokazały się wszystkim 2 krechy jak najprędzej.

Ja w czwartek na wizytę kontrolną znów USG w czwartek 28dc. Standardowo cykle mam 32-35 dni więc jakby zbliżała się @ lekarz pewnie zobaczy. Ale jadę głównie na USG zobaczyć czy te moje 2 kochane wyczekane pęcherzyki pękły czy niestety przerosły i będą torbiele czego bardzo bym nie chciała.
Ale mam cichą nadzieję że pękły bo od soboty nie boli mnie brzuch tak jak wcześniej straszny dyskomfort i bóle okresowe ciągle od 13dc przez te moje 2 pecherzyki.

Co do pogody Boże daj deszcz bo umrę całą po pracy kleje się jak lep na muchy porazka.
oby pękły
U nas w nocy była burza, taka konkretna, jednak od 7 rano znów upał. Oszalec idzie !

Ostatnia edycja:
Do góry