Hej mogę się dołączyć?
Jasne, zapraszamy[emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej mogę się dołączyć?
A ja leżę cały dzień od powrotu z pracy i myślę i szukam czy może jednak mogę zrobić betę wcześniej.. A tu dopiero 19 dc, żadnych objawów implantacji tak jak w przypadku tego cyklu w którym poroniłam.. Szyjka nisko i zamknięta, śluzu zawsze mam dużo i mokro w tym cyklu sucho, baaardzo mało białego śluzu.
Zwariuje przez tyle dni [emoji849]
Czy przy cyklach 27/28 dniowych owulacja mogłaby wypaść 11 dc? Analizuje swój kalendarzyk i mam przeczucie że to był dzień owu
No właśnie nie mam pojęcia, straciłam cały poprzedni kalendarzyk z danymi z 2 lat a monitoringu nigdy nie miałam więc nie jestem w stanie tego określić. Mogę opierać się tylko na objawach chociaż wiem że one nie dają 100% pewności ale może coś mi podpowiecieA ile trwa u Ciebie okres pomiędzy owulacja a okresem? Wtedy szybko się dowiemy, czy faktycznie wtedy była owulacja
I łącze się w bólu suchego cyklu. Nigdy nie miałam tak mało śluzu[emoji848]
Pisz śmiało, nie martw się każda z nas wie jak to jest mam nadzieję że będzie inaczej niż kiedyś [emoji3590]Jestem z Warszawy mam 19 lat staram się z chłopakiem już prawie rok podczytuje tu czasem kiedyś się odzywałam ale nie byłam mile widziana chyba.. bądź źle pisalam przez co byłam źle zrozumiała chciałam znowu wrócić bo niektóre dziewczyny były tu przemile
Jeszcze jakieś pół roku temu może było innaczej bardziej dojrzałam emocjonalnie i dużo się zmieniłam dużo za planowałam może jakoś wcześniej pragnę z chłopakiem dziecka ale oboje dojzelismy do tegoPisz śmiało, nie martw się każda z nas wie jak to jest mam nadzieję że będzie inaczej niż kiedyś [emoji3590]
Ja nawet nie chce sobie wyobrażać co jest w tramwajach skoro na dworze już jest nie do wytrzymania.. [emoji53] Już kolejna wizyta, jak ten czas szybko leci [emoji50]Hejka ja już w pracy. 5.30 w tramwaju myślałam że umrę taka duchota. A ma być 34 stopnie zdechne tu chyba. Na 16.00 mam w zerowce u syna zakończenie roku a na 18.30 gina