reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmiar zarodka

PannaK

Początkująca w BB
Witajcie, byłam wczoraj na pierwszym usg po transferze, w 24dpt. Lekarz ocenił wiek ciąży na 6+1. Mówił, że wszystko jest elegancko, jednak trochę martwi mnie tętno, czy nie jest ono trochę za niskie? Lekarz mówił, że jest dobrze na tym etapie, ale internetu twierdzą inaczej. Czy któraś z was miała podobne wyniki? Chciałabym się trochę uspokoić 🥹

Załączniki

• IMG_5293.jpeg
    IMG_5293.jpeg
    2,7 MB · Wyświetleń: 223
  • IMG_5292.jpeg
    IMG_5292.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 83
reklama
Witajcie, byłam wczoraj na pierwszym usg po transferze, w 24dpt. Lekarz ocenił wiek ciąży na 6+1. Mówił, że wszystko jest elegancko, jednak trochę martwi mnie tętno, czy nie jest ono trochę za niskie? Lekarz mówił, że jest dobrze na tym etapie, ale internetu twierdzą inaczej. Czy któraś z was miała podobne wyniki? Chciałabym się trochę uspokoić 🥹

Jest dobrze, serduszko dopiero wystartowało i taka jest jego wartość na samym początku.
Teraz z każdym dniem będzie bilo szybciej aż osiągnie swoje maksimum koło 9 tygodnia.

Serce dopiero zaczęło bić i jak na ten etap tętno jest dobre.
Ja pierwszą wizytę z potwierdzeniem bicia serca miałam około 6+3 i tętno było podobne.

reklama
Ufam lekarzowi, ale nie zmienia to faktu, że wszędzie są inne informacje. To moja pierwsza ciąża po 4 długich latach starań, więc jestem przewrażliwiona na różne informacje.
Nie ufasz.
Znajdź takiego lekarza, przy ktorym nie będziesz z przewrażliwieniem szukac informacji w necie, tylko zapytasz na wizycie i dostaniesz wyczerpujące informacje i będziesz się czula z tym pewnie ;)
Istnieją tacy :)

Do góry