reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozejscie miesnia macicy po cc w 20tc

Tydzień temu miałam robione usg blizny i nic się nie zmieniło w sensie że nie zrobiła się ciensza a usg mam robione co dwa tygodnie i blizna jest cały czas taka sama w poniedziałek mam kolejne usg kontrolne

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia o kurczw faktycznie ja corke mam z czerwca 2017.
Wiesz co moze lepiej podjechac mimo wszysyko na IP? Lepiej dmuchac na zimne.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Maziajka byłam w szpitalu zrobili mi ktg i lekarz zbadał mi tą blizne i powiedział że to nie blizna mnie boli że te bóle które mam są normalne więc mnie uspokoił mam nadzieję że się nie pomylił

Ciesze sie ze to sprawdzilas i sie uspokoilas;-)

A masz corke czy synka? A w brzuszku kto mieszka?

Mam trzy córki a w brzuszku mieszka kolejna córka [emoji3]

Kasia o kurcze to niezly babiniec!!! Jakie maja imiona?

A czwarta nie wiem jak będzie miała na imię masz rację że babiniec mój mąż jest trochę zawiedziony bo miał nadzieję że tym razem będzie chłopak[emoji3]

Kasia tez mam corke Jagode;-)
No nie dziwie sie ze maz zawiedzony ale nie ma tego zlego;-)

My mamy parke Jas 8lat i Jagoda 8 miesiecy.

reklama
W ogole macie parke z krola Juliana nie wiem czy ogladalas ta bajke.Tam sa blizniaczki Jagodka i Malwina;-)

Do góry