reklama
ja taka znalazłam ale doczepiana z boku wózka ale oni je sprowadzaja na zamowienie - nie ma innej mozliwosci a skad mam wiedziec czy bedzie pasowac do mojego wózka?
A cena 500 zł to juz dla mnie zaporowa bo tyle to niestety kosztuje
były jeszcze inne cudeńka ale toto wszystko ze stanow jest spowadzane i niestety cenowo jest nieciekawie.....
BuggyPod cos takiego to było, to było jedyne dostepne w Polsce takie do siedzenia ale jakos tak pisalam i tak nie było zadnego na stanie wiec nie mogłam sprawdzic jak toto sie je.:-)
A cena 500 zł to juz dla mnie zaporowa bo tyle to niestety kosztuje
były jeszcze inne cudeńka ale toto wszystko ze stanow jest spowadzane i niestety cenowo jest nieciekawie.....
BuggyPod cos takiego to było, to było jedyne dostepne w Polsce takie do siedzenia ale jakos tak pisalam i tak nie było zadnego na stanie wiec nie mogłam sprawdzic jak toto sie je.:-)
AsiaKC
Just mama
dzieki za linka - fajna sprawa tylko roszkę droga.
Niby ma sporo regulacji i taka wydaje się uniwersalna,ale co jeśli mój wózek jest jednym z niewielu do których to nie będzie pasować?
A w tej cenie to można kupić używany wózek podwójny w dobrym stanie...
Niby ma sporo regulacji i taka wydaje się uniwersalna,ale co jeśli mój wózek jest jednym z niewielu do których to nie będzie pasować?
A w tej cenie to można kupić używany wózek podwójny w dobrym stanie...
wiktoria12
Mama i żona :)
Witam serdecznie wszystkie mamusie ja tez jestem mama która ma dzieci z różnicą wieku 2 lat dokładnie 2 lata i 5 miesięcy obecnie Martynka ma 3,5lat a Kamilek 13 miesiecy
DOSTAWKA DO WÓZKA SEAT 2GO LITAF - Warszawa - Dla dzieci ja myslalam o takiej dostawce.. ponieważ jak uda nam sie teraz to Marcel bedzie miał rok i 11 miesiecy..
reklama
Podziel się: