reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

rodzeństwo z dwuletnią różnicą..

reklama
A nie myślałyscie o dostawce na ktorej moze i dziecko usiasc? ja o takiej mysle o ile uda nam sie zajsc no i jeszcze o szelkach dla Marcela wrazie czego jak bedzie chciał uciekac..

Przepraszam ale szelki dla starszego dziecka niż uczące się chodzić nieodparcie kojarzą mi się z psem na smyczy...
A jaka ta dostawka z siedziskiem? może link jakiś???

ja taka znalazłam ale doczepiana z boku wózka ale oni je sprowadzaja na zamowienie - nie ma innej mozliwosci a skad mam wiedziec czy bedzie pasowac do mojego wózka?
A cena 500 zł to juz dla mnie zaporowa bo tyle to niestety kosztuje
były jeszcze inne cudeńka ale toto wszystko ze stanow jest spowadzane i niestety cenowo jest nieciekawie.....
BuggyPod cos takiego to było, to było jedyne dostepne w Polsce takie do siedzenia ale jakos tak pisalam i tak nie było zadnego na stanie wiec nie mogłam sprawdzic jak toto sie je.:-)

dzieki za linka - fajna sprawa tylko roszkę droga.
Niby ma sporo regulacji i taka wydaje się uniwersalna,ale co jeśli mój wózek jest jednym z niewielu do których to nie będzie pasować?
A w tej cenie to można kupić używany wózek podwójny w dobrym stanie...

reklama
Do góry