reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O rety!!!!!!!!! Wchodzę, PACZE i co widzę????????????????

PALEMKA!!!!!!!!!!!!!!!!

WIOLKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O jaki dzień dziś piękny!!!!!!!!!!

Palemko melduj co u Ciebie!!!!!!!! Płeć znana??? Jak się czujesz???? Co porabiasz???

Wioluś a jak u Ciebie???? Jak dzień wygląda????

No nie - pokazały się, podkusiły i porzuciły

Ostatnia edycja:
Dziewczyny - ostatnio mój mąż robił porządki w szafce i się okazało że mam dwie puszki mleka nr.2:
Bebilon 2 Dobranoc 350g dw: 20,01,2013r
Hipp Bio Combioitik 2 800g dw: 2,10,2012r

Któraś chętna? Wysyłam bez kosztów - żal wyrzucić a ktoś może skorzystać. Pisać na PW ;)

Ostatnia edycja:
O widzę, że córka marnotrawna powróciła :blink: No witaj NAGA, nspiszesz co tam słychać?

WIOLU jak Franuś? Jak Iwusia? JAK TY SIĘ CZUJESZ..? :sorry2: Dajecie radę??? :*

LILUŚ hej hej! No kocham Emotki Twe :-p:-D

SOL ja podziękuję :) na pewno komuś bardziej się przyda :)

LILUŚ jak Martynka..????? :sorry2:

Ostatnia edycja:
Sol hejka! My niestety tylko mleczko z czyczka i nie ma innej opcji.

Carola coś się pomerdało z cyklem??? Jesteś teraz na etapie starań?? Jak to w ogóle wygląda u Ciebie?

Kocurku
kochany - widziałam zdjęcia Oleńki z IKEI i zielonam z zazdrości, że masz taki blisko ten sklep - ja nigdy w Polsce nie byłam, tylko sobie na ALLEGRO paczę i słucham od znajomych jak tam fajnie A Oleńka jak zwykle radosne cudeńko! Taka pozytywnie pocieszna, że szok!
A pytałaś o tamten wieczór piątkowy - ze złości wióry leciały, bom sama została! No ale jakoś meczyk z Maciusiem obejrzałam i Maciuś tak się fajnie na gola albo obronę bramki cieszył, że nawet nieźle było :-D A jak Ty przeżyłaś ten wieczorek???

Wioluś Wioluś Wioluś!!!!!!
- będziesz już zaglądać?? Masz czas popisać co u Ciebie????

No i gdzie ta Palemka?????

Maciuś zadał mi wczoraj pytanie: "Mamusiu po co ci cycki?" :errr::eek:

Mary

lil a wiec u nas nie jest zle...w sensie nastawialam zie ze bedzie gorzej...Iwa byla zazdrosna o Franka ale ta jej zazdrosc polegala tylko na tym ze jak maly byl na rekach to ona tez chciala, jak malego karmilam to ona sie tulic akurat chciala .mala od miesiaca ma kaszel i nie mozemy go zwalczyc , jutro znowu musze z nia isc do lekarza i upre sie na antybiotyk bo ile moze sie meczyc dziecko.
Franus jest o wiele grzeczniejszy niz byla Iwcia , ale poplakac tez potrafi. mamy pelno kontroli z malym w zwiazku z ta transfuzja. dodatkowo robili mu ostatnio to badanie posiewowe i musialo byc badanie powtorzone bo nie moga jednoznacznie stwierdzic ze jest wszystko ok. w przyszlym tyg powinien byc wynik a ja umieram ze strachu
dodatko jeszcze mam problemy z zalatwieniem chrztu ,wtedy kiedy ja chce i jezdzenia przez to co nie miara.

no to sie wymarudzilam:-p

reklama
Wioluś nigdy kurcze nie jest idealnie - ale dobrze, że napisałaś, że nie jest tak ciężko jak myślałaś! I chyba jesteś dość wyspana co? Trzymam kciuki za wyniki małego, za to, żeby kaszel Iwci minął i żeby chrzest się udał! Ja już po chrzcie, więc teraz będę trzymać oba kciuki za Twój!!!!!!!!!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry