reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cześć i czołem ;-)
kurcze ale mnie tu dawno nie było . przpraszam kilka spraw mnie pochłoneło . ;-)

troszke sie umnie zmieniło .
rozstałam się z D. no jakoś się mijaliśmy pomao zaczynał zachowywać się jak K . a kolejny taki czowiek do szczęścia mi nie potrzebny . ;-) .

Od czasu do czasu wychodze do klubu :-D a co mi tam ;-) coś mi się przecież należy :-)

Dzisiaj o 14 minie rowny rok jak dostałam pierwszego skurcza i poszła na IP . ;-) .
A jutro moje dziecko skonczy roczek ;-) kurcze jak to szybko zleciało . Taki duzy mężczyzna ;-) . oh ♥♥

Przygotowania do roczku pełną parą 10.06 w kosciele msza zamówiona garniuturek juz rafał ma tylko ja się musze jeszcze ubrać he ; -) .

A co u was moje kochane ? ;*

reklama
Mary - witaj Kochana!!! Zeszli już z rusztowań? Mia może pospać w spokoju? :)

Olivka - aleś wynalazła :szok: DECYDUJĘ SIĘ NA WSZYSTKO!!! :eek:

młodamamusia - hej! Może już dzisiaj złożę Rafałkowi szczęścia, radości i zdrówka, bo Ty możesz znowu zniknąć i nie będzie okazji :confused:
Ucałuj tego słodkiego MALUCHA o sześciu zębach w przodzie :-) Może jakieś zdjęcie by się pojawiło? Na pewno chłopczyk zmężniał :))))

made kochana wycałowałam Go :-D na maksa ; -) dziekuję :*
Zobacz załącznik 471461Zobacz załącznik 471463Zobacz załącznik 471464Zobacz załącznik 471465 P270512_14.08.jpg

młodamamusia - jej....ależ Rafałek się zmienił :-) Nie poznałabym Go :confused:
Śliczny chłopczyk :tak: A Ty jaka wiewióreczka :-p Ładnie wyglądacie :))))

Olivka - kiedy będzie już coś wiadomo?

Aleeeeeeeeeeeeeeeeeee :szok: nooooooooooooooooooooogi :szok:
I ta opalenizna :cool2: Zbędne kilogramy, to już tylko wspomnienie widzę :)))
A co ze szkołą postanowiłaś?

Olivka - tylko daj od razu znać jak się dowiesz, bo ja się na tą imprezę do Ciebie szykuję :eek:

Mademoiselle - zeszli nareszcie, ale za to my mamy zapiernicz z weranda taki, ze padamy ze zmeczenia! Do tego Mii cos dolega, bardzo zle spi, jest niespokojna... :-( Wiec u mnie ZGON!

Milego dnia!

Mary - ja obstawiam te zęby :/ one potrafią dokuczyć :((( Biedna Mia.....
Ech...nie ma wyjścia Kochana, trzeba to przetrwać ;) Dużo Wam jeszcze zostało tej werandy?

Ostatnia edycja:
reklama
made bo się zaczerwieniłam ;-)do szkoły wracam od września na wieczorowe ;-)
powiedz mi jak tam twoje pociechy ? ;-) . Kurcze dawno ich nie widziałam :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry