reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej kochane-u mnie masakra...panna o 2 w nocy była już wyspana, Maciuś wymiotował od północy do rana, teraz siedzę sama z dwójką i mogę zapomnieć o śniadaniu do południa....kiedy będzie lepiej?

reklama
ale mi sie net i wiesza.......

rurka pewnie ;)

młoda hej jak tam byłaś już na praktykach? długo jeszcze będziesz tam chodzić;)?

jos, sol, paulina, mary, lil, serge, carola wpadać natychmiast meldować się;)

a gdzie jest just? jakoś jej dawno nie było?

asiek &&&&&&&&&&& daj znać po wizycie

Jestem,jestem:)
Ale chyba idę jeszcze pospać bo ledwo żyję... Nie wiem co mi jest.
Ewula,Jos dziękuję,wysłałam PW
Ninka to się zdziwi na tyle kartek:)

ewula byłam byłam w poniedziałek . Do czerwca i pozniej koniec z praktyka.

ktora z Was moge inf . o tym co u lekarza ?

czesc was.
ja tez mialam ciezka noc a wlasciewie popoludnie , wieczor i czesc nocy, Iwa ciagle plakala o byle co, co przestala jeczec to zaczynala od nowa...w koncu nie wytrzymalam i Lukasza do niej wyslalam bo bylam juz bliska rekoczynow.:wściekła/y:

mloda do mnie mozesz napisac

hej hej
Mloda-sorki że wczoraj tak zniknęłam ale łazienka się akurat zwolniła i pobiegłam się myć a potem z rozpędu do łóżka;)tiia a pospałam jak...tzn. wcale nie pospałam-Lil przybij dziś piątkę-i nie bój się-niedługo będzie lepiej bo przyjdzie wiosna;)=trzeba żyć złudzeniami a co;)

Młoda-co do śpiochów to zerknę i dam ci znać i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& u lekarza, ale pewnie będziesz musiała odstawić te tabsy

mała przysnęła, zupkę już jej zrobiłam (szał:marchewka i ziemniaczek;)), masa na naleśniki gotowa, automat z praniem gotowy do odpalenia(nie piorę jak ona śpi bo łomocze tragicznie), wyszorowałam buty moje i Daniela bo wczoraj był błotnisty spacer;), mimo zmęcznenia mam chyba speeda;), ale chyba idę po kawusię;)

Rurka-mi się też pierwsza dziewuszka marzyła-ale chyba w 8tyg. zaczęłam podejrzewać że to będzie on- i miałam rację, w drugiej ciąży chciałam synka ale podejrzewałam dziewczynkę i miałam znów rację- i tym sposobem Maja będzie miała starszego brata do obrony;)

pozdrawiam resztę

zdjęcia z serii-rodzeństwo razem, kaszka pyszna ale czemu tak mało, i tak mi wyrywała butelkę z herbatką że założyłam jej uchwyty i próbowała sama się napić;)

Zobacz załącznik 410943Zobacz załącznik 410944Zobacz załącznik 410945Zobacz załącznik 410946

Ostatnia edycja:
helol

jestem ale zabiegana, musze dom troche ogarnac, jutro przyjezdzaja tesciowie, a w sob. urodizny L. organizujemy !!! na dodatek siostra meza z chlopakiem tez przyjezdza na weekend z londynu, wiec chyba nieoczekiwanie zrobimy urodziny razy 2
dla kolegow z klasy ( plus ich mamy bo z 2,5-3 latkami pewnie beda woplaly zostac i miec na nich oko)
i w niedziele dla rodziny
w kazdym razie mam co robic przez najblizsze 2,5 dnia !!!!!!!!!!!!!! laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:szok::no::-)

carola : dostalam pw, zajme sie karka w przyszlym tyg. , ok? :)

jezu jeszcze brakuje zebym z tego wszystkiego w sobote w czasie urodzin przy tym tlumie zaczela rodzic... :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok:

moja kuzynka, która miała być grudniówką dziś urodziła:-) Kajtuś ma 3400g i 56cm zdrowy śliczny a poród trwał 3h ja tez tak chce.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry