reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Może powodować - ale lepiej nie czytaj ulotki - dobrze ci radzę :laugh2::laugh2: Bo wynajdziesz albo sprowokujesz u siebie wystąpienie ponad połowy skutków ubocznych :laugh2:

Hejka!

U położnej dziś super, kobitka z fajnym podejściem!!! :-):-):-) I słuchajcie: Mia zaczęła znów ssać pierś!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):rofl2::rofl2::rofl2::tak::tak::tak::tak: Raz ją tylko przystawiłam u położnej i od razu zassała! Potem złapała drugą pierś, a w domu już dwa razy ją nakarmiłam! :szok::szok::szok::-):-):-) Jeju, nie sądziłam, ze się jeszcze uda!

Buziaki, musze znów lecieć na karmienie!

hej hej
Mary-super że się udało i trzymam kciuki oby tak dalej

a my po lekarzu-torbiel nadal jest,ale nie wpływa na przestrzenie obok...wg lekarza obraz w porządku ale ja jakoś nie umiem się cieszyć...ech będzie dobrze, musi być

pozdrawiam resztę

Chyba za szybko sie pochwaliłam... Mia chyba za mało dostała z cyca, ssała z obu dość krótko i po jedzonku ją położyłam spać już dwa razy, a w obu przypadkach za moment płacz i szukanie, mlaskanie, odwracanie buźki na boki... :baffled::baffled::baffled: NAN poszedł w ruch i zasnęła... :baffled::baffled::baffled:

Paulinka - pewnie, ze będzie dobrze, musisz w to wierzyć! Trzymam mocno kciuki i życzę dużo zdróweczka!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry