reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda jakbyś miała dobre argumenty...albo poproś o wysłanie jej listu...przekaż go,może to zrobią.
Bezczelność ludzka nie zna granic...ludzie zakładają konta zza granicy na Allegro i próbują wyłudzać towar!
Babka chce kupić laptopa i wysyła mi lipne potwierdzenia przelewu który dojdzie do mnie jak wyślę towar...
Matkoooo,są tacy naiwni co się na to biorą?????Jaja:szok:

reklama
carola no ja cie prosze:-D:-D:-D:-D:-D. co to za zwyczaje ze kasa przyjdzie jak wyslesz towar? przeciez nie zgadzalas sie na wysylke pobraniowa?

Carola - wytłumacz jak krowie na rowie - przedpłata to wcześniejsze wpłynięcie pieniędzy na konto a następnie przesłanie towaru :tak:Boże co za ludzie :no:

Ja tak miałam kiedyś że nie zdążył przelew ode nie wyjść jak już miałam towar w domu - facet się rąbnął i dzwoni do mnie przerażony :-D To mu wysłałam potwierdzenie przelewu dla uspokojenia - następnego dnia pieniądze mu wpłynęły bo : kupowałam w piątek wieczorem i dopiero w sobotę zrobiłam przelew ale że do obcego zupełnie banku to dopiero w poniedziałek zaksięgowało a we wtorek doszedł przelew do faceta a on w sobotę wszystkie hurtem wysyłał i do mnie też wysłał omyłkowo, w poniedziałek paczkę miałam w domu :-pZa to jaki później miły komentarz od niego dostałam :laugh2::laugh2:

Obiadek wstawiony - robię zapiekankę warzywną z kiełbaską i serem żółtym :) Dzieci szaleją i marudzą - znaczy Emi szaleje, Karola marudzi.

Dziewczyny ale to jacyś nigeryjczycy,nawet po angielsku nie piszą dobrze!
Zjeby,konta mają na Allegro nowe,z tego miesiąca,zero komentarzy.
A towar mam wysłać do Afryki...Nigeria...potwierdzenie przelewu dostałam z banku,który nie istnieje.
Próbują mnie zastraszać...2-3 osoby albo jedna ta sama.

Karola - nie certol się tylko zgłoś sprawę allegro i niech oni interweniują - a maile zostaw jakby coś możesz zgłosić sprawę na policję :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry