reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda dawaj mi na PW jej wszystkie dane jakie posiadasz,łącznie z imionami rodziców,pomogę Ci:)

reklama
Witam rano - padam na pysk i błagam zdejmijcie ze mnie ten czołg :-( Właśnie wróciłam z męża pracy - musiałam podbić książeczkę i z zakupów - tak ze 12 kg to spokojnie niosłam :szok: :no: Chyba przejdę się do urzędu miasta i zarejestruję się jako wielbłąd :crazy:

Emila znowu poszła spać o 1.30 - tym razem - ze smoczkiem :szok: Dorwała się do mojego pudełka porządkowego (jak robię porządki to to co do ułożenia gdzie indziej wrzucam do pudelka i potem rozkładam na właściwe miejsca) i znalazła tam swojego smoczka którym pluła i gardziła wcześniej. Wczoraj się od niego nie chciała oderwać i cały dzień go ciumkała i z nim zasypiała :szok: Jak mocno usnęła to jej zabierałam :rofl2: Zgłupiało to moje dziecię :eek:

Paulina - ty pytałaś jak pomogłam mojej córci się odcycować? Chyba ty - przepraszam jeśli się walnęłam. A pomogłąm mojej córci tak że najpierw zabierałam jej po jednym karmieniu w dzień a potem usypiałam na cycu ale w nocy zaczęłam dawać butelke na śpiocha - po kilku próbach - dniach przeszła samoistnie na butelkę i wszystko było ok :tak: A musiaąłm ja zdjąć z cyca bo od 5 września mam problemy z zatokami i po miesiącu musiałam wziąść mocniejsze antybiotyki które mogły jej zaszkodzić - więc tak - pomogłam jej :-p Ale 10 miesięcy karmienia to wg mnie wystarczający okres :tak:

mary - przytulaj, kochaj, karm z miłością (nieważne czy butlą czy cycem), mów do niej, głaszcz i pozwól spać z wami - a zobaczysz że i malutka będzie spokojniejsza :tak: Ja jestem zwolenniczką skrajnego rozpieszczania - Karolę nosiłam na rękach jak królewnę przez pierwsze miesiące - jak stanęła na własnych nogach to spróbuj ją wziąć na ręce to ryk był :-p Zwyczajnie to noszenie jej się przejadło :laugh2::laugh2::laugh2: Emilkę z kolei częściej sadzam na podłodze, nie noszę jej tak dużo to teraz mam przylepca co na ręce ciągle włazi :sorry: Powodzenia u położnej i mam nadzieję że wam coś doradzi :tak:

Caro - współczuję sytuacji z psiakiem i mężem :-(

Wiola - to sobie pospałyście :D

Młoda - podaj dane - dzisiaj będziesz miała jej numer ;-)

​wiola Nioooo :))))))))) Powiem więcej - małą uspaną właśnie udało mi się położyć w łóżeczku - co prawda w nosidełku, ale zawsze !! Zobaczymy, jak długo wytrzyma....

kocie dobra i godzina w lozeczku zamiast na twoich ramionach.
carola , sol normalnie zaczne sie was bac... po tekscie ,,daj jej dane do wieczora , bedzie miec jej numer":szok::-D

kocie dobra i godzina w lozeczku zamiast na twoich ramionach.
carola , sol normalnie zaczne sie was bac... po tekscie ,,daj jej dane do wieczora , bedzie miec jej numer":szok::-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
:laugh2::laugh2::laugh2: padłam :laugh2::laugh2::laugh2:

Po prostu umiemy się z Caro posługiwać dobrodziejstwami sieci i wiemy jak szukać żeby znaleźć :tak:
A siec jest bardzo interesującym stworzeniem w którym jak się chce to znajdziesz wszystko :tak:

wiolu Zawsze wytrzymywała poniżej 15 minut.... może coś się powoli zmienia, może się mi okruszek uspokaja... :sorry:

hehe na pewno jesteśmy prześwietlone na wylot przez agentki caro i sol :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry