reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina to z tym watem z 8% na 23% miało wejsc juz tego roku w lipcu ale nie weszło . Od nowego roku ma to juz być ... ;/ Szefowa mi gadała.

Z tym VATEM to jakiś żart????:angry: O MATKO!!!!!!!!! To my mamy pracować tylko po to, żeby ścian nie jeść? A gdzie reszta???

Paulinka też mnie nerw wziął!

Hej Mloda - jak tam szkoła???

Sol miłego plotkowania! A jak Ci w ogóle dziewczyny przesypiają nocki?

Asiek jak to zarejestrowałaś się do szpital??
Nie rozumiem.

Wystawiłam lapa swojego na sprzedaż...

reklama
Już miałam Emi ubierać a co słyszę - Karola siorbie nosem :wściekła/y: "Klaudia w przedszkolu też siorbała i pani nic nie mówiła" - taki tekst usłyszałam od mojej córki :no::wściekła/y: Zabić matkę Klaudii to mało :no::angry: A dopiero było zebranie rodziców żeby dzieci chorych nie przyprowadzać :angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: I co? I hugo :angry::angry::angry::angry: Jutro rano idę do przedszkola zrobić awanturę wychowawczyni Karoli że dzieci chorych nie odsyła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A pójdę po 9 tak żeby była już dyrektorka - oj dymu narobię a ognia będzie tyle że straż przyjedzie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I dupa z mojego wyjścia :wściekła/y: bo tamte zdrowe to przecież nie pozarażam jej dzieciaków :sorry2:
Ehh wkurzyłam się bo od 1 grudnia Karola i tak ma szlaban w domu przed zabiegiem i nie będzie chodziła do przedszkola to chciałam żeby chociaż teraz trochę jeszcze pochodziła do tego przedszkola :-(
Idę ją zmaltretować dawką uderzeniową leków.

Lil - Karola śpi od 21 do 7-8 rano (zależy kto ja odprowadza do przedszkola) a Emilka ostatnio różnie - czasami od 22 do 8-9 rano przy czym ok 5-6 mleko na śpiocha dostaje. Ale ostatnio ma korbę taka samą jak Karola w tym wieku miała i nie śpi do 1-2 w nocy a potem śpi do 11 (mleko ok 7) ale wiem że za kilka dni - do trzech tygodni i jej minie więc się nie stresuję, tym bardziej że my sami nie śpimy do 1-3 w nocy :p

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry