reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made Ninka taką nosi:)
Ma imię i diamencika a z drugiej strony data urodzenia:)
Dostała od mojej znajomej:)

Sikam non stop jakby mnie pod wąż ogrodowy ktoś podłączył i od 2 tyg mam śluz:szok:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jaka jest zawartość cukru w cukrze?
Jakość kiepska bo robiłam ze zdjęcia aparatem...
Ale na niektórych widać jak Ninka dzierży bransoletki i kolczyki:)

Zobacz załącznik 431609Zobacz załącznik 431610Zobacz załącznik 431611Zobacz załącznik 431612Zobacz załącznik 431613Zobacz załącznik 431615Zobacz załącznik 431616Zobacz załącznik 431617Zobacz załącznik 431618

Rurka na zdjęciu nr 3 i 4 wspomniana sukienka...w sumie to mini sukienka:) Ma śliczny wzorek ale nie widać na fotce:(
Ależ ja byłam szczęściarą...jaka ona śliczna i malutka była...........
Jaka malusia i śliczna :szok::szok::szok::szok: słodycz :rolleyes:

Widzicie...i jak tu nie chcieć drugiego dziecka...
szlag by to,znowu siku...a byłam 3 min temu:(

Made no sukienka też mnie urzekła - jest z NEXTA - mam z nexta jeszcze parę innych super ciuszków - podoba mi się ten styl. No i jak kupuję w lumpku to cena też fajna - a ubranka niezniszczone :-)

Carola fajna bransoletka - ale u mnie dla Martynki chyba by się nie sprawdziła, bo Maciuś by się tym zbyt szybko zaopiekował - a Martynka w sumie też wszystko ciągnie...Może na allegro wystaw??? A co do latania do WC - możliwie, że w ciąży jesteś???

Ja byłam na zebraniu i pocałowałam klamkę, bo zebranie jutro...

lilus przynajmniej drugi spacer zaliczylas:-p.a jakby co to poszukuje typowo chlopiecych ubranek;-).

miala ze mne robic interesy pewna mama 2 przystojniakow ale jej ciagle nie ma:zawstydzona/y:

musze frytki zrobic bo maz mi za 30 min do domu wroci a nic do jedzenia nie ma

Wioluś która mama??? Ja kurcze też miałam mieć wolne ciuchy po Maciusiu ale okazało się, że w maju rodzi chłopca moja szwagierka i tak się wymieniamy ubrankami (ona mi daje po córeczce a ja jej po Maciusiu). Ach frytki bym zjadła...

A spacer rzeczywiście miałam - pod drodze weszłam do carrefoura i się okazało, że jest promocja pampersów - 150 sztuk (rozmiar 3) za 79 zł - nadźwigałam się, że hej!!!

Carola czasem życie płata figle...

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry