reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocurku troche blekitow to i owszem ale same?:-)wlasnie wyzbywam sie rozow po Iwie i same blekity, zielenie i zolcie mi zostaja w wyprawce.
male cudo.
ja tez mam sporo zdjec gdzie Iwa jak chlopak jest ubrana.

paulina jaka ona jest slodka, a wloski ma takie dluge jak moja Iwa:dry:

Ostatnia edycja:
Paulinka - super, cieszę się, ze doszły! :-):-) Jak znajdę jakąś słodką sówkę, to będę o Was pamiętać! :tak:

Oki, ja się kładę... Poprasowałam małej ubranka, wysterylizowałam butelki, wstawiłam pranie i to by było na tyle. A też jakaś nieaktywna jestem z powodu gorszej formy dziś, więc zmykam w krzaki.
Będę później!

wiola u nas panuje równowaga - ja mało różowych kupowałam, bo wiedziałam, że wszystkie upominki będą różowe ;-) i faktycznie :-D Poza tym dostałam słodkie megapaki od jednej e-cioci :-):-):-) CMOK..!!! :rofl2:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry