reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
boogie no to jest dla mnie - racjonalisty - cholerna zagadka :dry:
Mmmmmmm..... już czuję ten zapach.. :rofl2:
Kocie gdyby tylko można było wysłać zapach kawy na odległość :dry:
A QQ :-)

Dziękuję Koleżankom za troskę :*
Przyznam bez bicia, że długo spaliśmy :sorry2: córka rozpoczęła właśnie ferie to i wstawać nie trzeba, a w ten mróz tak się fajnie przytulić do pierzynki :zawstydzona/y:

Kocurku - ja już nie chcę wiedzieć ile ważysz :-p wystarczy, że widzę jak wyglądasz :szok: i już mnie ściska z zazdrości :-))))) Sesja przepiękna, Ola jest cudowna, a jakie ekstra momenty uchwycone, tylko pogratulować refleksu :-D)))) Bardzo, bardzo wdzięczna jestem za możliwość nacieszenia swoich cudownych soczystych zieleni :-D

A zaraz robię kawę...niestety nie taką jak Kocurek czy Mary :-( ale prosto z serca i wody przegotowanej :)))) więc jeśli któraś chętna, to palec podnosić :))
No koleżanko Made :sorry2: kawa z sreduszka płynąca nie dorówna żadnej kawie z tych tam ekspresów :tak::-D :-p

KAROLA JABŁECZNIK?!? :growl::rofl2: JA CHCĘ!!!

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Od jutra zalewam fusy... tak jak przez całe życie :dry::-p Zresztą... żadna nie pachnie tak, jak fusiasta :-D

Jos - składam na kilka kierunków, ale docelowo pielęgniarstwo i położnictwo. :happy::happy: Ciężko się dostać, więc mogę w tym tłumie polec... :zawstydzona/y: Ale składam, a co mi tam! :tak: Oj, domyślam się, ze Ci ciężko było. Ja też pewnie będę sobie pluć w brodę - o ile się dostanę... Ale ja uwielbiam się uczyć, a do tego to ostatni moment na przekwalifikowanie się, więc...

Just - no, cholera by ten katar wzięła! :wściekła/y: Ufff, strasznie się męczy, tyle tylko że je normalnie - tyle dobrze! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jeju, padam na twarz, znów boli mnie głowa okropnie!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Co się kurczę dzieje?! Jeszcze do tego z kibelka wyjść nie mogę! Dobrze, że Mia ma drzemkę... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Bogusiu :zawstydzona/y::-D)))) Pozytywie Ty mój!!!

Przyniosłam kawę :-))))) Rozpuszczalną z mlekiem i cukrem :-p
A w ogóle to w weekend zgrzeszyłam....nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu :zawstydzona/y: dzisiaj się znowu pilnuję...

reklama
Bogusiu :zawstydzona/y::-D)))) Pozytywie Ty mój!!!

Przyniosłam kawę :-))))) Rozpuszczalną z mlekiem i cukrem :-p
A w ogóle to w weekend zgrzeszyłam....nieumiarkowaniem w jedzeniu i piciu :zawstydzona/y: dzisiaj się znowu pilnuję...
a czy koleżanka widziała mój nowy avatar? :rofl2: Kawa to moje jedyne uzależnienie, no wcześniej jeszcze bywało wino, ale teraz nie pamiętam już jak smakuje :dry: :laugh2:

yyyy koleżanko!!! Jaką wyżerkę maił później Zygmunt :-D też spróbował MałeCoNieCo z mlekiem mamy :-p:rofl2: kochana ja rozgrzeszam, bo człowiekowi coś się od życia należy :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry