reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć babki!

No, to teraz mnie dopadł problem kibelkowy!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)dry::dry: Ehh, kurczę, ciągle coś. Mia ma nadal taki katar, ze szok! :zawstydzona/y: Działam z solą fizjologiczną i katarkiem...

W środę otwierają rekrutację na studia, więc będę składać papiery! :happy::happy: A 25.02. mam ustny egzamin językowy - matko, ale stres! :no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Jos - powodzenia na szczepieniu!

Carolineee, Wiola - zdrówka dla Was!

Asionek - jeju, no to nieźle! :szok: Ale on faktycznie je, czy tylko sobie pociumka?

Paulina - hej!

Mia przysypia i mam nadzieję, ze trochę pośpi... :zawstydzona/y:
Spadam się ogarnąć.

a mi IWA sie wlasnie obudzila i na przywitanie pomruczala obrazona a potem mi powiedziala ze mnie nie lubi:szok:.naszczescie jak sie rozbudzila to sie przytulila i powiedziala ze mnie kocha- moje malenstwo.
a teraz wcina sniadanie, za chwile musze jej leki podac.

u mnie pranie juz rozwieszone na grzejnikach i ubranka dla pewnej mlodej damy sie susza.

carola wspolczuje choroby
mary wam tez wspolczuje kataru
chyba to taka pora roku na ta chorubska

Smarujemy,smarujemy...
Próbuję od ponad godziny dodzwonić się do szpitala, żeby zapytać o tatę...kurka,nikt nie odbiera...

hej ponownie

asionek : to pytanie bylo retoryczne, hahahaha :) bo pod zadnym chyba wzgledem nie jest lepiej... moze opieka medyczna tansza... ( do czasu bo to sie zmieni)
opieka socjhalna : ok jak ma sie albo 5 dzieci, albo trojke i naparwde niskie zarobki... jak tylko sie przektroczy srednia krajowa ktora szalu nie robi nie ma sie nic... ja jeszcze 1 euro nie dostalam od panstwa ... a od 2go dziecka niby jest minimalna oplata 120 euro ale jakos caf nie daje nam znaku... penwie sie okaze ze tak jak becikowe suma sumarum tego nie zobaczymy hehe
choc to niby NAPARWDE jets obowiazkowe
no jedyny plus opieki socjalnej odnosnie CH i UK jaki widze : bezrobotne, rok na ponad polowie pensji. gdzie indziej ladujesz na bruku praktycznie bez niczego... no i tyle plusow widze ;)

udanej drzemki ! mam nadzieje, ze N. sie wyreguluje... Kurka lojecia nie mam od czego to moze byc... zeby mu nie ida ???

wiolka, maruy : dzieki :) to byla szczepionka doustna...

mary : podziwiam za ambicje zapisania sie na studia :) jaki kierunek wybralas ???
ja konczylam studia z L, ostatnie 3 trymestry i na samym koncu mialam juz dosyc... potlra roku studia + dziecko... pisanie pracy magisterskiej... wykonczylmo mnie to na tyle ze studia mi zbrzydly :)
nie wpsomne juz o mini fortunie jaka wydalismy na nianie : kolezanke z uczleni z innej specjalizacji, ktora nie miala zajec wtedy co ja :) poldus ja uwielbial, zreszta wszystkie dzieci sie do niej kleja :)

a gdzie kocur i made ????

carola : zdrowka !!!! jak tata ????

ja id eograniac, kolezanka sie zapowiedziala na popoludnie

Dzień dobry :blink:

Karola dużo zdrówka dla Ninki :tak:Biedactwo :no: Nosek taki bolący...

Wiolka dobrze, że Iwusi się poprawiło po lekach :tak:

Mary ten katar bardziej Maluszki męczy, to niby tylko katar :no: mleczka pić nie mogą, bo ciężko oddech złapać buzią :dry: lepiej jak nic się nie plącze w tych małych noskach :sorry2:

u nas noc jakaś dziwna, Remi chciał tylko z cycusiem z buzi spać, cały czas musiałam się przekładać, no i co to za spanie:confused: no i w nocy -18'C :szok: no i mieliśmy wczoraj bal na sto par do 23 i występ śpiewaka :rofl2:

a teraz serwuję Zobacz załącznik 431416 mam nadzieję, że Wam tam łącza nie po zamarzały :-p:-D

Jos nie wiem...od 2h próbuję dzwonić do lekarzy,nikt nie odbiera....czekam
Just,bidula...nosek jej czyszczę i smaruję ale nie wygląda to:(

Witajcie..!!

Ooooojj.. jak współczuję... pochorowały się nam dziewczynki .... :( Zdrówka i to szybciutko !!! :*

asionek widzę, że teraz Ciebie dopadło :sorry2: obyś mogła odsypiać w dzień :tak:

U nas cudu ciąg dalszy :-) Ewentualne działanie leku Camilia to też cud - przecież to jest homeopatyk :-D szczerze bawi mnie możliwość jego działania hehe. no ale podajemy..podajemy :-p żeby cudu nie zepsuć - kaska leci, bo tanie to to nie jest - 17zł na 2-3 dni.
W nocy pobudki co 2-3 godziny !! :-):-):-) Ależ się wyspałam jeeeeeju!! Co prawda wczoraj mała robiła w dzień tylko 15minutowe drzemki, ale za to humorek dopisywał :tak:
Mieliśmy gości cały weekend - jedni wychodzili, drudzy wchodzili, kolejni już jutro :-p Dziś rano, jak weszłam do salono-kuchni to mnie oczy zabolały od blasku czystości :szok:

A teraz KOMU KAWKI ??? MROŻONEJ!!! :-p:-p
Mroziła się w aucie od piątku ... :-D:-D:-D
Zobacz załącznik 431418

reklama
to ja poproszę to kawkę od Boogie-wygląda na ciepłą;)))

aaaa nam się ząbek przeżyna przez dziąsło!!!! moja mama go właśnie wypukała łyżeczką;)))

Kocur to polecasz to camillie? bo muszę dziś coś kupić

Wiola tylko nie mów, że coś dla mnie pierzesz???jeśli tak to cię uduszę-kobieto usiądź i odpocznij-w ciąży jesteś-będę mieć potem wyrzuty sumienia...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry