reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
asionek :a dokad chcialabys wyjechac do innego miasta, czy do CH ? :)
wlasciwie to dlaczego wrociliscie do fr ? trzeba bylo zaszyc sie w ch i nie wracac :)))))

u nas tez kapiel zalicozna, ale tylko ta malego :) tylko z ejemu srednio sie bycie czystym podoba ;) hahahahaha

slucham wypocin sarkoziego w tv na zywo i jego drastycznego planu przeciw kryzysowego na 2012 :)

no widzisz glupia bylam o Fr niczego nie wiedzialam , no , ze w Unii jest hehe i gdzie lezy :) moj mowil , ze jest dobrze i sie pocluchalam ... blad , zyciowy blad !!
teraz nie wiem czy zmieniac region czy jechac do CH ? najchetniej do CH bym wrocila , ale czy sie wszystko uda ?
tez sluchalam :)

hej.
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nas w tej chwili jest -11 ale w wiadomosciach mowili ze w nocy z czwartku na piatek ma byc -31 ,jestem przerazona

o matko :szok:
dobrze , ze z mala lepiej oby tak dalej :)
ja to na tym etapie to mialam chyba juz z 10 jak nie lepiej do przodu , takze super sie trzymasz :)
jak wieloryb to ja sie czulam na samej koncowie , kiedy to w przeciagu kilku dni !! przestalam sie miescic we wszystko prawie ... normalnie dramat hehe , juz nie wspomne o tym , ze wstanie w nocy do WC bylo niezlym wyczynem i sie musialam podciagac obok stojacego lozeczka Nata hehe
no i te nieprzespane noce ... a mialam sie wyspac na zapas w ciazy , nie wyszlo :cool2::cool:

Sol a jak u was lepiej ze zdrowkiem ?? :)

dobrej nocki !

reklama
witam z rana
Iwa spi a ja grzebie w kartonach( wtajemniczona wie dlaczego?):-)
w nocy Iwa znowu goraczkowala.

asionek ja sie czuje juz tak ociezale bo nie daje rady w normalnym tempie przy Iwe wszystkiego zrobic, a jeszcze teraz jak jest chora i ciagle chce na rece to jest masakra.

wstawac dziewczyny

hej

ja sie witam ale na chwile
szykujemy sie do pediatry na szczepienie : rotawirus

wiolka : malutko przytylas !!!!

asionek pod jakim wzgledem we francji jhest dobrze ??? toc ten kraj leci na le na szyje! upadek ikara normalnie :)
ja tam bym chciala do CH lub skandynawii :)
jak chcesz to probujce, moze sie uda!!!! wsumie czemu mialo by sie nie udac? :)

bede ppozniej !!!

hej :)
kolejna nocka masakra , ja nie wiem czemu on sie budzi i steka ... do tego zaczal jesc za kazdym wstawaniem czyli co 1h !! no kurka tyle nie jadl nawet jak byl noworodkiem :no: ale jak nie dam mu cyca to zaczyna mocniej stekac i do plakania sie zbiera wiec mu daje , zje zasypia i zaraz znowu wstaje :szok: i tak do rana .... nie wiem co mu sie pokickalo i kiedy to w koncu minie ?? czekam az pojdzie spac , czyli za niedlugo hehe i tez ide spac :)

witam z rana
Iwa spi a ja grzebie w kartonach( wtajemniczona wie dlaczego?):-)
w nocy Iwa znowu goraczkowala.

asionek ja sie czuje juz tak ociezale bo nie daje rady w normalnym tempie przy Iwe wszystkiego zrobic, a jeszcze teraz jak jest chora i ciagle chce na rece to jest masakra.

wstawac dziewczyny

no tak przy dziecku to juz inna bajka .... ja wlasnie sobie mysle jakbym dala rade przejsc ciaze , szczegolnie poczatek i koncowe , jak juz Nat jest na swiecie ??ja na poczatku to ledwo z wyra wstalam do WC i zerooo sil
takze podziwiam , bo z tego co piszesz to i tak sie dobrze trzymasz i dajesz rade ! :)

hej

ja sie witam ale na chwile
szykujemy sie do pediatry na szczepienie : rotawirus

wiolka : malutko przytylas !!!!

asionek pod jakim wzgledem we francji jhest dobrze ??? toc ten kraj leci na le na szyje! upadek ikara normalnie :)
ja tam bym chciala do CH lub skandynawii :)
jak chcesz to probujce, moze sie uda!!!! wsumie czemu mialo by sie nie udac? :)

bede ppozniej !!!

powodzenia na szczepieniu :)
pod jakim wzgledem ? wiesz ja wtedy nie wiedzialam nic hehe
teraz bym juz nie przyjechala
napewno sa tutaj jakies plusy np. opieka socjalna , medyczna
ale tez masa minusow ..

ok maly juz chce do wyra ide :)

asionek nie jest rozowo ale tez nie jest az tak zle. jak wiesz ze musisz wstac to poprostu zaciskasz zeby , wstajesz i robisz swoje.
slodkich snow:-)

dziewczyny ile mozna na was czekac?
z rozpaczy ide zjesc sniadanie w samotnosci i nawet kakao sobie strzele ...

Nina ma katar jak nie wiem...siedzę z solą fizjologiczną i gruszką...od godziny 2 paczki chusteczek nam poszły...do tego nos rozdrapany,czerwony...ropa jej leci:(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bry;))
u nas teraz -12 na dwórku + wiatr, który potęguje zimno, więc dziś chyba będę blisko forum, tym bardziej,że na maila dostałam od kogoś fajne perełki;))) kobieto uważaj na siebie z tymi kartonami, żebyś maluszkowi nie zaszkodziła;))
jejku i dopiero 3kg na plusie???ja też w drugiej ciąży byłam bardziej ociążała...ledwo dawałam radę przy małym

pranie się pierze (Maja obudziła się okupana po pachy), mała dosypia, młody bawi się klockami i oglądamy bajki;))

pozdrawiam resztę

Karola-do lekarza z małą leć-jak już ropa tzn. że bakteryjne zapalenie było i trza antybiotyku...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry