reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej.
zizi&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nas w tej chwili jest -11 ale w wiadomosciach mowili ze w nocy z czwartku na piatek ma byc -31 ,jestem przerazona

reklama
wiolka : dziekuje, dobrze :) dzis leniwy dzien byl :) nic specjalnego sie nie dzialo - i chyba to lepiej ;)

a co u was ? jak sie czujesz??? jak iwcia ??? leki dzialaja ???

jos zdecydownie sie zgadzam ze taki leniwy dzien jest lepszy.
u nas widac ze leki na Iwe dzialaja, bo nawet sie pobawi troche sama. najgorszy jest moment podawania lekow , trzeba to robic na sile i potem mala sie rozchisteryzuje i placze jeszcze z godzine.w dzien spala 5 h :szok:, myslalm ze osilwieje , co chwile sprawdzalam czy oddycha i czy temperatury nie ma.

a ja czuje sie dosc dobrze, choc ostatnio oslabiona i wydaje mi sie ze anemi daje znowu o sobie wyznaki. no nic mialam w tym tyg jechac na krew, ale ze wzgledu na Iwe i na temperature pojade w przyszlym tyg.
a tak w ogole wygladam jak wieloryb , dzis 8 bluzek /tunik ubralam zanim stwierdzilam ze z braku laku moze tak zostac.:wściekła/y:

wiolka : super ze leki dzialaja !!! oby jak najszybciej chorobsko sobie poszlo!!!
a jak wieloryb to sie w ciazy kazda kobieta czuje :) poczekaj z narzekaniem na ciezar wage i poruszanie sie do koncowki slynnej :) tak ostatnie 2-3 tygodnie hihihihihi :)

prosze sie tu nie nasmiewac z ciezarowek , tak?:dry:
a tak na serio to mam nadzieje( choc powoli ze mnie ulatuje)ze bede sie do konca tak dobrze czuc i poruszac jak w pierwszej ciazy

wiolka : e tam od razu podsmiewac sie ;)))

mam nadzieje ze bedziesz dobrze sie czula :)

ja uciekam spac

kolorowych !!!

wiola - ja się z Emi tak dobrze czułam że przez to wywołałam poród - nosiłam Karolę na rękach :-p

Idę spać, czekam na chłopa :dry:

reklama
a ja wlasnie bylam sie wykompac i zrobic depilacje tu i tam ...oznajmilam mezowi ze od przyszego tyg on mnie goli, zdyszalam sie jakbym z pol km przebiegla.z Iwa do konca sama sie golilam. widac ze kazda ciaza inna.

a w ogole pochwale wam sie weszlam dzis na wage i jest -2 od wagi startowej, przytylam narazie 3 kg.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry